VESTI

Наставак пројектног партнерства Пантелеј-Лом

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и председница бугарске Општине Лом, Пенка Пенкова, са сарадницима, одржали су радни састанак поводом наставка партнерске сарадње ове две Општине на пројектима из Програма прекоганичне сарадње Србија-Бугарска.

Радни састанак са Секретаријатом за пољопривреду

Председник градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са секретаром Сашом Стоиљковићем и сарадницима Секретаријата за пољопривреду града Ниша. На састанку су разматрани планови у овом сектору за 2018.годину  и динамика њихове реализације.

Успешна сарадња Дома здравља-Ниш и Градске општине Пантелеј

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства одржали су радни састанак са директором нишког Дома Здравља, проф.др Милорадом Јерканом и члановима руководећег тима ове здравствене установе. На састанку, који је уприличен на самом почетку пословне године, постигнут је договор о наставку сарадње која је обострано оцењена као изузетно успешна у протеклих пет година, посебно током 2017. када су постигнути изванредни резултати у погледу унапређења примарне здрав

Procitaj sve vesti