VESTI

Расподела средстава по конкурсу у области јавног информисања

Веће Градске општине Пантелеј донело је Решење о расподели средстава по конкурсу у области јавног информисања за суфинансирање пројеката ради оставаривања јавног интереса на територији општине у 2018. години. Од 23 приспела медијска пројекта, одобрено је суфинансирање за 17 медијских пројеката. Детаљније у Решењу које се налази у оквиру банера под називом Јавни интерес у јавном информисању.

Обилазак жетвених радова

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства обишли су актуелне жетвене радове у атарима пантелејских села. У разговору са комбајнерима и ратарима у атару Горњег Матејевца, председеник се уверио да се жетвени радови одвијају по плану и да је Градска општина Пантелеј међу првима организовала убирање овогодишње летине.

Потписани уговори са Компанијом Леони

У оквиру реализације годишњег Акционог плана запошљавања, који Градска општина Пантелеј континуирано, из године у годину, спроводи у сарадњи са Националном службом за запошљавање-Филијалом у Нишу, наменски опредељеним буџетским средствима подржано је запошљавање нове групе незапослених лица са подручја ове Општине у Компанији Леони. Овај вид подршке бржем запошљавању озваничен је потписивањем тројног уговора између Општине, НСЗ и Компаније LEONI у Великој сали Градске општине Пантелеј а потом и са присутним

Procitaj sve vesti