VESTI

13. Међународна колонија анимираног филма за децу и младе "Пантелеј 2019"

На данашњој конференцији за новинаре пoводом предстојеће 13. Међународне колоније анимираног филма у Великој сали Градске општине Пантелеј одржана је конференција за новинаре на којој су организатори најавили овогодишње учеснике и Програм ове креативне манифестације намењене деци и омладини из Ниша и других градова Србије заједно са њиховим вршњацима из европских земаља и региона.

Расписан оглас за лицитирање локација за трафике

Градска општина Пантелеј расписала је јавни Оглас о спровођењу првог круга јавног надметања за давање локација у закуп за постављање киоска на јавним површинама на територији ове Општине. Пријаве се примају до 25.07.2019. до 12 часова а јавно надметање биће одржано 12.08.2019. у 10 часова у сали Градске општине Пантелеј. Детаљније информације налазе у фолдеру под називом „ЛИЦИТАЦИЈА ЗА ТРАФИКЕ 2019“ на званичној интернет страници ГО Пантелеј.

Успешно завршен 4. Хуманитарни турнир "3X3"

Овогодишњи, четврти по реду Хуманитарни "3X3" турнир који је организовала Градска општина Пантелеј уз подршку Кошаркашког савеза Србије и Кошаркашког савеза Града Ниша, Канцеларије за младе Града Ниша и донатора из реда друштвено одговорних компанија које послују на нишком подручју окупио је 30 екипа у 4 категорије из Србије, Македоније, Црне Горе и Турске. Победници турнира у мушкој сениорској категорији су "TROPA DE ELITE", женској сениорској "Студенткиње 75" и јуниорској "Зонда и екипа". Посебну атракти

Procitaj sve vesti