VESTI

Захвалност Удружења „ Из круга“ Ниш за општинску подршку

У оквиру обележавања НЕДЕЉЕ ЖЕНА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ, Удужење „Из круга“ Ниш доделило је захвалницу Градској општини Пантелеј за свеукупну подшку особама са инвалидитетом а посебно оснаживању популације жена и њиховој родној равноправности у свим аспектима друштвеног живота. Захвалница је уручена руководству Општине Пантелеј на пригодном скупу који је посвећен заступању промене свести о статусу и третману жена са инвалидитетом у припадајућим улогама жене , мајке, супруге...

Честитка

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства, свим православним верницима који прослављају 24. новембар-дан Св. мученика Стефана Дечанског као крсну славу, честитају празник и желе срећну славу уз породични напредак, здравље и благостање.

Радни састанак са руководством Нишстана

Председник градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са директором ЈП Нишстан, Ненадом Хафнером и секторским сарадницима у овом предузећу. На састанку су дефинисани видови сарадње у наредној, 2018.години и потврђено узајамно задовољство досадашњом сарадњом Општине са предузећем Нишстан.

Procitaj sve vesti