VESTI

Важно обавештење!

Прослеђујемо важну информацију организатора, СКЦ-Ниш поводом вечерашњег, Пантелејског програма Урбан феста: због лоших временских услова планиране позоришне представе од 20:30 и 22:00 биће изведене у ЛУТКАРСКОМ ПОЗОРИШТУ уместо на устаљеним локацијама у ГО Пантелеј.

Урбан фест на Пантелеју

У оквиру програма тринаестог Урбан феста-Међународног фестивала студентских позоришта, у понедељак, 4.септембра од 20,30 на простору игралишта(пешчаника)код „три солитера“ у Књажевачкој улици и од 22,00 у дворишту Градске општине Пантелеј   биће   изведене   позоришне   представе   на   отвореном  простору  намењене љубитељима позоришне уметности који су настањени у овој Општини.

Подршка ГО Пантелеј ИПА пројекту за младе

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са представницима општинског руководства посетио је учеснике актуелног ИПА Пројекта под називом „Млади јахачи“, из програма прекограничне сарадње Србија-Бугарска, који у склопу омладинског кампа на Каменичком вису реализују „Отворени клуб“ из Ниша и Удружење грађана „Каменица“ са бугарским партнерима из Организације „Слободан омладински центар“ у Видину. У циљу јачања омладинског активизма и веће улоге младих и узградњи добросуседских односа, Пројекат

Procitaj sve vesti