VESTI

Традиционална ускршња акција у "Мари"

У сусрет Ускршњим празницима, руководство Градске општине Пантелеј и чланице Актива жена Ниша спровешће традиционалну акцију поделе ускршњих јаја штићеницима Установе „Мара“, у четвртак, 25.априла 2019. од 12 часова и 30 минута. На тај симболичан начин заједно ће обележити највећи хришћански празник-УСКРС у простору Установе „Мара“.

Актуелне активности у области запошљавања

У оквиру реализације мера активне политике запошљавања за текућу годину, Градска општина Пантелеј у сарадњи са Националном службом за запошљавање-Филијала у Нишу, уручила је сертификате полазницима недавно спроведене обуке „Пут до успешног предузетника“. Истовремено, уприличено је званично потписивање Споразума између Градске општине Пантелеј и нишке Филијале НСЗЗ о суфинансирању Програма самозапошљавања, за који је издвојено 1.200.000 динара из општинског буџета и милион динара са националног нивоа, као п

Основана синдикална организација „Независност“ у ГО Пантелеј

Званичници Гранског синдиката управе, првосуђа, одбране и полиције званично су уручили Решење Министарства за рад о оснивању синдикалне организације запослених у Градској општини Пантелеј. Тиме је практично озваничен рад нове синдикалне организације, која броји 42 члана, под окриљем Синдиката „Независност“.

Procitaj sve vesti