Одржан трећи хуманитарни турнир "3x3"

Као социјално одговорна локална управа, у склопу континуираних активности, под усвојеним слоганом по коме је већ годинама препознатљива као „Општина најбоље кошарке“, Градска општина Пантелеј уз подршку Кошаркашког савеза Србије, Кошаркашког савеза Града Ниша, Канцеларије за младе Града Ниша и донатора из реда друштвено одговорних компанија које послују на нишком подручју, већ трећу годину заредом организoвала је Хуманитарни турнир у баскету „3х3“. 
Овогодишњи Хуманитарни турнир у оквиру 3х3 РОДА првенства Србије 2018. званично је отворио председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић, а играло се на два посебно опремљена терена који су били постављени на јавном простору испред седишта Градске општине Пантелеј, као и у сали ОШ "Мика Антић" због падавина. Приход од котизације учесника намењен је Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака-НУРДОР, јер је хуманитарни карактер и помоћ удружењима које се баве хуманитарним радом примарни циљ организатора, поред континуиране популаризације ове дисциплине међу младима. 
За Трећи хуманитарни турнир у баскету „3х3“ пријавило се укупно 23 екипe. Прва 3 места у сениорској екипи освојили су: "No Name", "Lucas Caffe" и "Кантина" (Македонија). Прва 3 места међу сениоркама освојиле су: "Студенткиње 57", "Јуникорн" и "САБ", а прва 3 места међу јуниорима освојили су: "Каменци", "Зонда и екипа" и "Куршумлија". Награде победницима уручио је председник Општине Братимир Васиљевић са најужим руководством.