ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Организација „Нађи Раула“ из Ниша и Центар за иновације „ИТКонект“ из Београда ове године организују прву доделу награда „Светислав Милић“ - младима од срца. Награда се додељује у шест категорија и то: наука и образовање (средњошколци, студенти), култура и уметност, хуманитарни рад и мирна борба за људска права, спорт, али и у две специјалне категорије: институција године и личност године. Награде се додељују ученицима и/или студентима са територије целе Европе и младима узраста до 35 година. Предлоге је потребно послати на једном од три званична језика награде: српском, енглеском или шведском.

За награду „Светислав Милић“, према правилнику Награде могу се предложити појединци и/или институције. Предлоге могу послати појединци и/или институције. Потребно је послати номинације које требају да садрже: кратку биографију кандидата, опис активности, релевантне доказе, односно линкове ка wеб страницама, где се комисија може детаљније упознати са радом кандидата.

Конкурс за награду „Светислав Милић“ отворен је од 30.9.2019. до 15.10.2019. Имена добитника биће објављена у првој недељи новембра.

За више информација линк:
sma.nominacije@gmail.com