VESTI

Obilazak radova na atarskim putevima

Predsednik Gradske opštine Pantelej i članovi opštinskog rukovodstva zajedno sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem obišli su radove na dvokilometarskom atarskom putu koji spaja sela Malča i Pasjača. Grad je za ove namene izdvojio blizu 12 miliona dinara, a Gradska opština Pantelej učestvovala sa preko 4 miliona. Ujedno je i jedina gradska opština koja se ove godine posvetila projektima izgradnje ili obnove atarskih puteva na svojoj teritoriji. Završetak radova očekuje se za 20-tak dana.

Obeležavanje Svetskog dana ćišćenja

Gradska opština Pantelej, ovog vikenda, pridružuje se brojnim akcijama povodom svetskog dana čišćenja koji se obeležava u subotu 15. septembra. U organizaciji JCI Niš, predstavnici opštinske kancelarije za mlade i i izviđačkog odreda „Lola“ sprovešće akciju čišćenja parka u ulici Zorana Radosavljevića Čupe. U znak podrške njihovim naporima Predsednik GO Pantelej Bratimir Vasiljević i članovi opštinskog rukovodstva obići će ovu lokaciju u subotu 15. septembra u 10:00 časova.

Obilazak radova na uređenju parkovskih prostora sa mobilijarom

Predsednik Gradske opštine Pantelej, Bratimir Vasiljević sa najužim rukovodstvom obišao je radove koji se upravo izvode u selu Gornji Matejevac, a potom i uređene lokacije u dvorištu Pantelejske crkve i Čupinoj ulici. U okviru kontinuiranih aktivnosti na uređenju javnih i zelenih površina na gradskom i seoskom području Gradske opštine Pantelej, koje se odvijaju tokom ove letnje sezone, biće uspostavljeno 14 novih mini parkovskih prostora opremljenih venjacima i mobilijarom za dečja igrališta. Na gradskom p

Procitaj sve vesti