sort proizvodi
news

Хуманитарни турнир у баскету „3х3“

. Autor:

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са члановима општинског руководства и представницима суорганизатора одржао је у Медиа и ресурс центру у Нишу конференцију за новинаре посвећену предстојећем Хуманитарном турниру у баскету „3х3“.
Под усвојеним слоганом по коме је већ годинама препознатљива као „Општина најбоље кошарке“, Градска општина Пантелеј уз подршку Кошаркашког савеза Србије, Регионалног КС Источне Србије и Градског кошаркашког савеза, Канцеларије за младе Града Ниша и донатора из реда друштвено одговорних компанија које послују на нишком подручју, по други пут заредом организује Хуманитарни турнир у баскету „3х3“, у суботу 27.маја 2017.године, са званичним отварањем у 10,00.
Овогодишњи Хуманитарни турнир у оквиру 3х3 РОДА првенства Србије 2017. играће се на два посебно опремљена терена који ће бити постављени на јавном простору испред зграде Градске општине Пантелеј. Приход од котизације биће намењен Удружењу „Чеп за хендикеп“ и набавци инвалидских колица за Клинику у Кнез селу, јер је хуманитарни карактер и помоћ удружењима које се баве хуманитарним радом примарни циљ организатора, поред континуиране популаризације кошарке и баскета међу младима.

 

Котизација за мушке сениорске екипе од 3000 динара, уплаћује се на жиро рачун Удружења "Чеп за хендикеп". Учешће је бесплатно за јуниорску и женску сениорску категорију. Пријављивање екипа се врши путем мејл адресе 3X3@пантелеј.орг.рс а више информација можете добити позивом на број телефона 060 42 222 77.

- ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР -

- ПРИМЕР ПОПУЊЕНЕ УПЛАТНИЦЕ -

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %