sort proizvodi
news

Обилазак радова на уређењу парковских простора са мобилијаром

. Autor:

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са најужим руководством обишао је радове који се управо изводе у селу Горњи Матејевац, а потом и уређене локације у дворишту Пантелејске цркве и Чупиној улици.
У оквиру континуираних активности на уређењу јавних и зелених површина на градском и сеоском подручју Градске општине Пантелеј, које се одвијају током ове летње сезоне, биће успостављено 14 нових мини парковских простора опремљених вењацима и мобилијаром за дечја игралишта. 
На градском подручју Општине Пантелеј, до сада су уређене и опремљене такве локације у насељима Ардија и Виник, у улицама „Коче капетана“ и „Зорана Радосављевића-Чупе као и дворишту цркве Светог Пантелејмона а предстоји монтажа мобилијара у Доњој Врежини на простору популарне „Римске чесме“.
Ових дана актуелно је постављање реквизита за дечја игралишта у селима: Пасјача, Ореовац, Малча, Кнез село, Горњи и Доњи Матејевац, Каменица и Горња Врежина док ће преостала четири села на подручју ове општине бити сагледана почетком наредне године.

 

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %