sort proizvodi
news

Најава четвртог Хуманитарног турнира

. Autor:

Као део континуираних активности, под усвојеним слоганом по коме је већ годинама препознатљива као „Општина најбоље кошарке“, Градска општина Пантелеј уз подршку Кошаркашког савеза Србије и Кошаркашког савеза Града Ниша, Канцеларије за младе Града Ниша и донатора из реда друштвено одговорних компанија које послују на нишком подручју, по четврти пут заредом организује Хуманитарни турнир у баскету „3х3“, у суботу 13.јула 2019.године, са званичним отварањем у 10,00.

Овогодишњи Хуманитарни турнир у оквиру 3х3 РОДА првенства Србије играће се на посебно опремљеном терену који ће бити постављен на јавном простору испред зграде Градске општине Пантелеј. Приход од котизације биће намењен Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака-НУРДОР, јер је хуманитарни карактер и помоћ удружењима које се баве хуманитарним радом примарни циљ организатора, поред континуиране популаризације кошарке и баскета међу младима.

Све важније појединости о предстојећем Хумнитарном турниру „3х3“саопштене су на прес конференцији у простору Медиа и ресурс центра-Ниш. О томе су говорили председник ГО Пантелеј, Братимир Васиљевић, ресорни већник Миљан Хаџовић, представник Кошаркашког савеза града Ниша и представник НУРДОР-а.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %