sort proizvodi
news

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

. Autor:

Организација „Нађи Раула“ из Ниша и Центар за иновације „ИТКонект“ из Београда ове године организују прву доделу награда „Светислав Милић“ - младима од срца. Награда се додељује у шест категорија и то: наука и образовање (средњошколци, студенти), култура и уметност, хуманитарни рад и мирна борба за људска права, спорт, али и у две специјалне категорије: институција године и личност године. Награде се додељују ученицима и/или студентима са територије целе Европе и младима узраста до 35 година. Предлоге је потребно послати на једном од три званична језика награде: српском, енглеском или шведском.

За награду „Светислав Милић“, према правилнику Награде могу се предложити појединци и/или институције. Предлоге могу послати појединци и/или институције. Потребно је послати номинације које требају да садрже: кратку биографију кандидата, опис активности, релевантне доказе, односно линкове ка wеб страницама, где се комисија може детаљније упознати са радом кандидата.

Конкурс за награду „Светислав Милић“ отворен је од 30.9.2019. до 15.10.2019. Имена добитника биће објављена у првој недељи новембра.

За више информација линк:
sma.nominacije@gmail.com

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %