sort proizvodi
news

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

. Autor:

 

Одмах после седнице Градског штаба за ванредне ситуације, првог дана викенда, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић сазвао је оперативни састанак са члановима најужег руководства, свим шефовима одсека и начелником Управе који је одређен за координатора у процесу спровођења мера за спречавање настанка и ширења инфекције корона вирусом. 
Циљ свих утврђених мера је императивна заштита здравља грађана и запослених у Општини која наставља рад у устаљеном радном времену уз повећану предострожност и превентиву. Према процени тренутне ситуације Општина ће радити као и до сада, уз регулисан улазак странака на главном општинском улазу и усмеравање према шалтерима, уз одржавање прописаног растојања између људи од 1 метар, ради избегавања ризика од непосредног контакта.
Од понедељка се у ГО Пантелеј отвара кол центар за старе и немоћне грађане са отежаним кретањем којима је неопходна помоћ у достави лекова и основних животних намирница. Број телефона и радно време кол центра биће објављени у понедељак, а грађанима се саветује да прате објаве у медијима и на општинском сајту, који ће се редовно ажурирати свим важнијим информацијама за спречавање настанка и ширења инфекције изазване корона вирусом.
Паралелно са свим активностима које предузима, Општина појачава интезитет примене хигијенско санитарних средстава за потребе дезинфекције свих просторија које користе странке и запослени.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %