sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Отворена адаптирана месна заједница „ Мошa Пијаде“

У оквиру акције адаптације месних заједница на својој територији, руководство Градске општине Пантелеј присуствовало је отварању управо уређеног простора месне заједнице „Моша Пијаде“, где су са представницима медија и грађанима обишли реновирану канцеларију за пријем и салу за састанке. Канцеларија месне заједнице „Моша Пијаде“, у чије сређивање је Градска општина Пантелеј уложила знатна средства, радиће за потребе грађана сваког уторка и четвртка од 8 до 16 сати.

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесник на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, Српска Напредна странка Ниш поднела је листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

by

27. седница Скупштине ГО Пантелеј – формирана нова изборна комисија

У односу на 2012. дошло је до промена у скупштинском сазиву, па је било потребно ускладити општинску изборну комисију са актуелним стањем у општинској скупштини, каже се у образложењу за разрешење постојећег састава изборне комисије и избор нових чланова. Свака странка, сходно својој снази у локалној скупштини, има одређен број чланова изборне комисије која броји укупно седам чланова. СНС има 3 члана, а по једног преостале одборничке групе.

by

Високошколци из Белгорода у ГО Пантелеј

За студенте из руског града Белгорода који бораве у Нишу у оквиру студентске размене између Белгородског технолошког државног универзитета «Шухов» и нишког Универзитета, организован је пријем у Градској општини Пантелеј. За белгородске високошколце је организован и обилазак знаменитих места и атрактивних дестинација на подручју Општине Пантелеј.

by

Субвенционисање рачуна за даљинско грејање

Управа за дечију, социјалну и примарну заштиту расписала је Јавни позив за остваривање права на смањење рачуна за даљинско грејање. Текст Јавног позива, услове за остварење права, као и образац захтева грађани могу преузети на писарници Услужног центра Градске општине Пантелеј и сајту и фејсбук страници.

by

Шакалијада 2016

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Ловачким друштвом из Ниша, организовала је традиционалну спортско рекреативну манифестацију у дисциплини лова на предаторе ради очувања угрожених и ретких врста у ловиштима на територији ГО Пантелеј-популарну ШАКАЛИЈАДУ у Горњој Врежини.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %