sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Важно обавештење!

Бирач који није у могућности да гласа на бирачком месту услед тешке болести, старости и инвалидитета може да гласа ван бирачког места, а на подручју које обухвата бирачко место, ако о томе обавести Градску изборну комисију Ниш најраније од 30. маја 2024. године, а најкасније до 11:00 часова на дан гласања, односно бирачки одбор на дан гласања, најкасније до 11:00 часова. Комисија ће обезбедити услове за пријем обавештења бирача за гласање ван бирачког места, тако што ће на својој веб презентацији објавити контакт телефоне: 504-659 504-770 505-677 505-678

by

У оквиру међуопштинске сарадње, нишке Градске општине Палилула, Црвени крст, Нишка бања и Пантелеј организoвале су заједничку Манифестацију под насловом „Буди боља“, намењену женама, грађанкама Ниша које мењају слику Србије својим професионалним ангажовањем, посвећеним радом у струци, друштвеним ангажманом и активизмом за добробит и напредак заједнице. Градска општина Пантелеј, као општина која снажно промовише и унапрећује родну равноправност била је у улози домаћина Манифестације и угостила бројне успешне суграђанке, које су кроз неформално дружење са водитељком Сањом Маринковић и њеним тимом, издвојиле две од једнаких, али специфичних - Јелену Ђошић, власницу и директорку винарије Статус и Винског подрума Малча и власницу јединствене безглутенске пекаре "GlutenFree", Марију Антић.

by

Институционална подршка фудбалским клубовима

Председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић са најужим руководством, у сарадњи са ФСС и председником Региона источне Србије, Зораном Игњатовићем и замеником Владаном Гашићем, обезбедили су пакете опреме фудбалским клубовима на територији општине, као знак подршке за нове спорстске победе.

by

Свечано отворен нови вртић на Пантелеју

На Међународни дан породице и тачно годину дана од постављања камена темељца, у присуству највиших градских званичника, представника јавних институција, директорке ПУ "Пчелица" и руководства Градске општине Пантелеј, вртић "Вишњица" свечано су отвориле Министарка за бригу о породици и демографију, Милица Ђурђевић Стаменковски и градоначелница Ниша, Драгана Сотировски. Након обиласка просторија и пригодне дечије приредбе, вртић је предат малишанима на коришћење. У новом објекту биће места за 150 малишана, те ће се драстично смањити број деце са територије општине која чекају на упис. Вртић "Вишњица" је први новоизграђени вртић на урбаном подручју Пантелеја, након скоро 30 година и од велике је важности за овај део града, који бележи највећи природни прираштај у протеклих 10 година.

by

Традиционалне литије у селу Врело

У жељи да наставе са одржавањем народних, верских и културних обичаја и то пренесу на млађа поколења, мештани села Врело и свештеник Епархије нишке и ове године су организовали традиционалне сеоске литије.

by

Oбележен Дан победе-9.мај

Дан победе над фашизмом у Другом светском рату обележен је у Нишу полагањем венаца на Споменик погинулим совјетским војницима код Логора на Црвеном крсту и потом, маршем Бесмртног пука од логора, преко булевара до центра града на Споменик oслободиоцима Ниша, на Тргу краља Милана. У име Градске општине Пантелеј, венце су положили председница Наташа Станковић, секретарка Скупштине Марија Милијић Станковић и већник Немања Рајковић.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %