sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Збор грађана

На иницијативу председника Градске општине Пантелеј Братимира Васиљевића , градоначелника Ниша Дарка Булатовића на вечерашњем Збору грађана у Горњем Матејевцу постигнут је договор који обезбеђује решење вишедеценијског проблема водоснабдевања овог насеља.

by

Јавни позив

У складу са смерницама Европске Банке за обнову и развој (ЕБРД ПР 5 и ПР 10). КОРИДОРИ СРБИЈЕ Д.О.О позивају заинтересоване појединце, јавност, органе и организације на ЈАВНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ поводом ПЛАНА УКЉУЧИВАЊА ЈАВНОСТИ (СЕП) И ОКВИРНОГ ПЛАНА РАСЕЉАВАЊА – додатне смернице (РПФ) за пројекат изградње Петље Малча, Аутопут Е 80 у оквиру пројекта изградње Аутопута Коридор Х.

by

ОТВОРЕН ПЕТИ МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ СТАРИХ ЗАНАТА

Градска општина Пантелеј организује  ПЕТИ МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ СТАРИХ ЗАНАТА који   је   наставак   остварених   резултата   из   пројекта   „Оживљавање   старих   заната“   у прекограничном региону а који је успешно завршен 2014. године.

by

Обележавање 209.годишњице Чегарске битке

Градска општина Пантелеј, Град Ниш и ресорни одбор Министарства за рад, социјална и борачка питања, у име Владе Републике Србије, обележили су 209.годишњицу боја на Чегру, на дан одржавања ове историјске битке, 31.маја у Спомен комплексу Чегар.

by

Радни састанак са Секретаријатом за инвестиције

Председник Граске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства одржали су радни састанак са секретаром и стручним тимом Секретаријата за инвестиције Града Ниша. На сатанку су доминирале теме из области имовинске припреме за изградњу улица као једно од најболнијих питања великог броја житеља ове Општине као и питање изградње водоводне и канализационе мреже односно недостајуће комуналне инфраструктуре у бројним насељима. Поред излистаних приоритета који треба да се реализују п

by

Први Сајам радничко-индустријског здравља

Уз институционалну подршку Градске општине Пантелеј у простору Официрског дома у Нишу /у центру града/ оджава се Први Сајам радничко-индустријског здравља који реализују медицинске екипе Завода за здравствену заштиту радника у Нишу стављајући на располагање свим заинтересованим грађанима Ниша комплетне здравствене услуге ове установе, почев од мерења основних виталних параметара до специјалистичких прегледа. Данас до 17 часова, до када је отворен Сајам, грађани могу да искористе бесплатне услуге које пружа

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %