sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Нове шансе за посао у Компанији Леони

У оквиру континуиране пословне сарадње Градске општине Пантелеј и Компаније Леони у кабинету председника Братимира Васиљевића одржан је радни састанак општинског руководства са руководиоцима нишког погона Компаније Леони и Националне службе за запошљавање-Филијале у Нишу. Састанак је посвећен наставку продуктивне сарадње у циљу бржег запошљавања незапослених лица са подручја Пантелеја кроз активне мере запошавања које ова Општина годинама финансијски помаже.

by

Сећање на жртве бомбардовања

Деветнаеста годишњица НАТО агресије на нашу земљу и Дан сећања на жртве бомбардовања обележени су у Нишу полагањем венаца на спомен обележја страдалима у вишемесечној војној агресији НАТО алијансе. У име Градске општине Пантелеј, венац су положили председник, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства.

by

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Поводом обележавања 19-те годишњице НАТО агресије на нашу земљу и сећања на жртве бомбардовања 1999.године, у суботу, 24.марта 2018. са почетком у 20 часова, у Алексинцу ће бити одржан велики меморијални скуп уз присуство председника Србије Александра Вућића и највиших државних званичника.Градска општина Пантелеј позива грађане који су заинтересовани за организован одлазак у Алексинац, да се пријаве данас и сутра, до 15,30 на тлф.018 201 260. Полазак аутобусима је у суботу у 18 часова, испред апотеке у Књаж

by

Хуманитарнo вече под називом „Братском Нишу од Белгорода“

Негујући дугогодишњу традицију братске сарадње Ниша и Белгорода у области културе, уметности и високог образовања, Градска општина Пантелеј активно је укључена у организацију Хуманитарне вечери под називом „Братском Нишу од Белгорода“ коју заједничким снагама, данас, 22.марта 2018. од 16 часова у Народном позоришту приређују нишко Удружење „Иницијатива за комуникацију и сарадњу“ и белгородски Институт за српски језик и комуникације Шухов.

by

Шеста

Градска општина Пантелеј је, у сарадњи са чланицама Актива жена Ниша, организовала традиционалну, шесту по реду Манифестацију „ПИТИЈАДА“, добротворног карактера.

by

Пријем за ликовну уметницу из Словеније

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства састали су се са ликовном уметницом Мајдом Зорко Гаспарич, која борави у Србији у оквиру дипломатске мисије званичника Амбасаде Словеније у нашој земљи. Непосредни повод за овај сусрет је постављање изложбе радова ове уметнице која је изразила посебну заинтересованост да се представи нишкој публици са афинитетом за ову врсту уметности. Госпођа Мајда Зорко Гаспарич потврдила је спремност да, током трајања изложбе

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %