sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Представљање на сајму туризма

На 18. Међународном сајму туризма у Нишу, Градска општина Пантелеј представила је своје туристичке потенцијале и програме активног одмора које током читаве године реализује у сарадњи са спортским клубовима и удружењима на свом подручју. Поред активног одмора као теме Сајма запажен простор посвећен је промоцији винарства, породичних винарија и подрума као и традиционалне кухиње овог краја. У знак подршке локалној производњи, председник Општине Пантелеј, Братимир Васиљевић посетио је штанд Винског подрума у М

by

Уређење фудбалских терена

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства обиласком фудбалског терена у Доњем Матејевцу озваничили су почетак радова на уређењу овог сеоског стадиона. Реч је о постављању ограде око терена за фудбал као део континуираних активности на сређивању спортских терена у већим сеоским срединама на подручју Опшптине Пантелеј.

by

Пролећна акција озељењавања

Градска општина Пантелеј спровела је још једну у низу пролећних акција озелењавања и уређења нових парковских површина на градском и сеоском подручју. Овог пута, реч је о новоформираној парковској површини у селу Горњи Матејевац где су чланови општинског руководства заједно са мештанима засадили саднице тује по ободу будућег паркића.

by

Исправка Огласа : Лицитација за киоске

Градска општина Пантелеј објављује исправку и допуну Огласа за давање локација за постављање киоска на јавним површинама на територији ове Општине. Утврђен је нови термин за спровођење јавног надметања за локације које ће се одржати 11.априла 2017. са почетком у 10 часова у сали Градске општине Пантелеј, ул.Гутенбергова 4/а. Детаљније о свим изменама у тексту Огласа у наставку вести.....

by

Дочек ученика и наставника по повратку из Белорусије

Чланови руководства Општине Пантелеј организовали су дочек ученика и наставника по повратку из Белорусије. Градска општина Пантелеј помогла је њихов одлазак и седмодневну посету граду Новополоцк, где су боравили код својих вршњака, и у оквиру програма ученичке размене упознали културу, историју и образовни систем својих домаћина и уједно учествовали у бројним спортским и забавно-рекреативним активностима.

by

Пројекат „За останак и опстанак младих“

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су конференцију за новинаре у Великој сали Општине на којој је представљен пројекат под називом „За останак и опстанак младих“. Пројекат којим је предвиђена едукација 50 младих људи за покретање сопственог бизниса биће реализован у сарадњи Општине Пантелеј и њене Канцеларије за младе, Удружења за локални економски развој Каменица и невладине организације Протекта из Ниша.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %