sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Документарни филм  „Духовно благо“

Градска општина Пантелеј финансијски је подржала продукцију документарног филма „Духовно благо“, посвећеног богатој духовној баштини коју чине бројне цркве и манастири на подручју ове општине. Овај документарни филм је доградња пројекта под истим називом који је у форми промотивне публикације о духовном наслеђу Општине Пантелеј финасирало Министарство културе и информисања. Публикација је објављена 2013.године поводом обележавања 1700 година хришћанства односно потписивања Миланског едикта а документарни фи

by

Радни састанак са Управом за пољопреивреду Града Ниша

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови руководства Општине  одржали су радни састанак са начелником ресорне Управе града Ниша за пољопривреду и развој села. Састанак је посвећен подстицајима за унапређење пољопривредне производње, посебно воћарства и виноградарства као перспективних грана на подручју ове Општине и другим актуелним питањима руралног развоја која ће бити сагледана заједничким обиласком свих дванаест села која припадају територији Општине Пантелеј.

by

Радни састанак руководства ГО Пантелеј и ЈКП

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови руководства Општине одржали су радни састанак са руководећим тимом ЈКП Медијана. Тема састанка била су актуелна питања из области јавне хигијене и редовног одржавања зелених површина као и излетишта на подручју Општине. Са генералним директором Медијане, Братиславом Вучковићем и секторским руководиоцима у овом предузећу постигнут је договор о непосредном учешћу Општине у процесу креирања програма и планова рада ЈКП Медијане за наредну годину.

by

Унапређење јавног превоза на територији ГО Пантелеј

Председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић са сарадницима одржао је радни састанак са члановима руководећег тима градске Дирекције за јавни превоз.Тема састанка била је унапређење јавног превоза на урбаном и руралном подручју Општине Пантелеј.

by

Летњи фудбалски турнири

Tоком овог викенда, 12/13/14.августа на фудбалским игралиштима у Доњем Матејевцу и Доњој Врежини бити одржани традиционални летњи турнири у којима учествују сви локални фудбалски клубови са овог подручја.

by

Јавни превоз на територији ГО Пантелеј

Руководство Градске општине Пантелеј одржаће радни састанак са члановима руководећег тима градске Дирекције за јавни превоз, у петак, 12.августа 2016. у 12 часова, у кабинету председника. Тема састанка биће унапређење јавног превоза на урбаном и руралном подручју Општине Пантелеј.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %