sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Пријем за руководство Дома здравља

Делегација Дома здравља у разговору са руководством Градске општине Пантелеј поводом унапређења дугогодишње успешне сарадње а у циљу побољшања здравствене заштите житеља Општине.

by

10. јубиларна Међународна колонија анимираног филма

Пред почетак 10. јубиларне Међународне колоније анимираног филма, у Великој сали Градске општине Пантелеј одржана је конференција за новинаре на којој су организатори најавили овогодишње учеснике и Програм ове креативне манифестације намењене деци и омладини из Ниша и других градова Србије као и бројних европских земаља и региона.

by

Саопштење за јавност - пријем грађана

Од избора новог руководства на челу са председником Братимиром Васиљевићем у Градској општини Пантелеј уведена је пракса пријема грађана сваког радног дана, од 8 часова, сем понедељка.

by

Пријем за учеснике Међународног омладинског кампа

Учесници Међународног омладинског кампа који су стационирани на Каменичком вису били су гости Градске општине Пантелеј. 

by

ГО Пантелеј санира дивље депоније

Руководство Градске општине Пантелеј и ЈКП Медиана обишли су радове на санацији дивљих депонија на подручју ове општине. После санационих радова који су већ изведени у насељима Виник и Врежина, уклањањем сметлишта у атару Доњег Матејевца практично се завршава циклус санације евидентираних дивљих депонија у Општини Пантелеј.

by

ГО Пантелеј помаже таленте

Руководство Градске општине Пантелеј обезбедило је део потребне финансијске подршке младим нишким талентима из области астрофизике који су се пласирали за Међународну олимпијаду из астрономије и астрофизике у Индији, крајем ове године.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %