sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Нова улична расвета у Чалијама

На иницијативу Градске општине Пантелеј, а у сарадњи са Дирекцијом за изградњу града у наставку улице Вукашина Мрњавчевића - насеље Чалије, постављена је улична расвета.

by

Санација ударних рупа у Малчи

Два дана након што су представници руководства Градске општине Пантелеј разговарали са мештанима села Малча, који су им се том приликом изнели проблем ударних рупа, започето је санирање пута.

by

„Куп општине Пантелеј“

Прва паралел слалом трка у вожњи ролера „Куп општине Пантелеј“ биће одржана у недељу 17. априла у 11:00 сати на пешачкој стази на Сомборском булевару (код парка у улици Милана Благојевића). Пријављивање је бесплатно и може се обавити до почетка званичног програма, од 10:00 сати, на лицу места. Како организатори - спортски клуб Оксиџен најављује, очекују се клубови из Врања, Пирота, Књажевца. Сви учесници треба да носе заштитну опрему, док је без кациге забрањено стартовати на овој трци.

by

Tурнир „Минибаскет Пантелеј 2016.“

Под покровитељством Градске општине Пантелеј у суботу 16. априла на обновљеном терену испред Дома ученика средњих школа (Енглески дом) у 10:00 сати биће одржан турнир „Минибаскет Пантелеј 2016.“ Турнир ће отворити Државни секретар Министарства омладине и спорта Предраг Перуничић, а очекује се учешће преко 300 деце узраста од 7 до 11 година из ниша, Алексинца, Пирота и других градова. Организатор турнира је Омладински кошаркашки клуб „Јуниор“ из Ниша.

by

Нови кош у Пасјачи

Градска општина Пантелеј побринула се да мештани села Пасјача добију нови кош са комплетном конструкцијом. Ово је само једна у низу акције реконструкције дотрајалих спортских реквизита, која се одвија под логом "ПАНТЕЛЕЈ - општина најбоље кошарке".

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесници на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници Руске странке др Мирослав Милосављевић поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %