sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Добитници признања-Благодарнице ГО Пантелеј за 2019

1. Канцеларија за младе Града Ниша За континуирану подршку акцијама и манифестацијама које окупљају младе 2. Предшколска установа „Пчелица“ За дугогодишњу сарадњу и унапређење предшколског образовања 3. ОШ „Мирослав Антић“ За унапређење наставе и постигнуте резултате на такмичењима вишег ранга 4. ТВ Коперникус-Ниш За допринос јавности у раду Општине и јавном информисању грађана 5. МЗ Горњи Матејевац За активно ангажовање у развоју и јачању заједнице 6. Савез кошаркаша у колицима Србије За узорне животне и с

by

Обележена крсна слава и петнаеста годишњица Општине

У предвечерје великог празника, Светог мученика Пантелејмона, Градска општина Пантелеј обележила је своју крсну славу и петнаесту годишњицу посојања. Славски обред у седишту општине, у прсисуству иностраних гостију из Белорусије и Бугарске, бројних локалних званичника и житеља Општине Пантелеј, обавио је Владика нишки господин Арсеније са свештенством Пантелејске цркве. Петнаеста годишњица и Дан општине обележени су пригодним програмом у Концертно-изложбеној сали Факултета уметности у Нишу и доделом годишњи

by

Дух традиције на „Пантелејском сабору“

У оквиру програма обележавања Дана и славе Градске општине Пантелеј, традиционално у Кући старих заната одржава се манифестација „Пантелејски сабор“ посвећена неговању вредности традиционалне културе и народног стваралаштва са тематском поставком старинских, везених дозидница или популарних „куварица“, као симбола вредних домаћица и традиционалног домаћинства.

by

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ

На дан великог празника, Светог Пантелејмона, 9.августа и традиционалног Пантелејског вашара који се одржава у окружењу Пантелејске цркве, у улици Косовке девојке, у временском интервалу од 17:00 до 23:00 часа, биће обустављен саобраћај за сва возила сем јавног градског превоза. Обустава саобраћаја биће видно означена одговарајућом  сигнализацијом уз присуство и контролу саобраћајне полиције.

by

Kрснa славa и петнаестa годишњица постојања општине

Дан уочи великог православног празника, Светог Пантелејмона, у четвртак, 8.августа 2019. Градска општина Пантелеј обележиће крсну славу и петнаесту годишњицу постојања.                                                        

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %