sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Репрезентација кошаркаша у колицима Србије на турниру у Пантелеју

Посебну димензију овогодишњем, 4.Хуманитарном турниру 3x3 на Пантелеју дало је учешће екипа националног Савеза кошаркаша у колицима заједно са репрезентацијом Србије.

by

Отварање

Као део континуираних активности, под усвојеним слоганом по коме је већ годинама препознатљива као „Општина најбоље кошарке“, Градска општина Пантелеј уз подршку Кошаркашког савеза Србије и Кошаркашког савеза Града Ниша, Канцеларије за младе Града Ниша и донатора из реда друштвено одговорних компанија које послују на нишком подручју, по четврти пут заредом организује Хуманитарни турнир у баскету „3х3“. Овогодишњи Хуманитарни турнир у оквиру 3х3 РОДА првенства Србије званично је отворио председник Градске

by

Потписивање уговора за медијске пројекте

На основу конкурса за медијске пројекте у 2019.години који је спровела Градска општина Пантелеј, званично потписивање уговора о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања са медијима чији су пројекти одобрени, одржано је у Великој сали ГО Пантелеј. Уговоре су потписали председник Општине у име Већа ГО Пантелеј и директори, односно овлашћени представници медија.

by

Државна секретарка др Стана Божовић у посети ГО Пантелеј

Државна секретарка Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања др Стана Божовић посетила је Градску општину Пантелеј. Том приликом са председником Општине, Братимиром Васиљевићем и члановима општинског руководтсва водила је разговоре о бројним питањима из ресора овог Министарства, као и родне равноправности. Након посете општини, Државна секретарка Божовић говорила је на трибини под називом "Стоп насиљу" коју је организовао ОО СНС Пантелеј.

by

Састанак о решавању статуса Врежинског гробља

Председник градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства одржали су радни састанак са ресорним градским већником Братиславом Вучковићем и представницима Завода за урбанизам поводом актуелног решавања статуса Врежинског гробља. Ово питање већ годинама иницира руководство Општине Пантелеј а у заједничком настојању свих заинтересованих страна за изналажење трајног решења учествовали су и грађани из насеља Дона Врежина.

by

Одржан Међународни „ГОЛБАЛ“ турнир

У завршници међународног „ГОЛБАЛ“ турнира који је одржан у фискултурној сали ОШ „Мика Антић“, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић уручио је пехаре и признања најуспешнијим екипама и појединцима у спортској дисциплини прилагођеној слепим и слабовидим лицима. На турниру су учествовале екипе из Македоније, Црне горе, Босне и Херцеговине а Србију су представљали такмичари из Београда и Ниша.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %