sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Јавна расправа о изменама Статута ГО Пантелеј

У складу са законском обавезом у Градској општини Пантелеј одржана је јавна расправа о изменама Статута ове општине којима се практично овај највиши општински акт усклађује са новинама у Закону о локалној самоуправи и Статуту Града Ниша. У том смислу, оснивање месних заједница биће у надлежности Града Ниша а градским општинама је поверено више других конкретних послова, као што је реконструкција и управљање некатегорисаним односно атарским путевима, финансирање и постављање подземних контејнера, парковског

by

ПОЗИВ за учешће у креирању и доношењу Одлуке о изменама и допунама Статута градске општине Пантелеј

Ставља се на јавну расправу нацрт Одлуке о изменама и допунама Статута Градске општине Пантелеј, коју је утврдило Веће Градске општине Пантелеј , Решењем број 151/19-01/1 од 12.06.2019. године.

by

Радни састанак

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић састао се са руководећим тимом Факултетa за право, безбедност и менаџмент "Константин Велики" у Нишу који предводи Проф.др емеритус Андон Груја Костадиновић. Састанак је посвећен будућој пословно-техничкој сарадњи.

by

Oбележавање 210.годишњице  боја на Чегру

Градска општина Пантелеј, Град Ниш и ресорни сектор Министарства за рад, запошљавање, социјална и борачка питањa, у име Владе Републике Србије, организoвали су обележавање 210.годишњице  боја на Чегру, на дан одржавања ове историјске битке, 31.маја, у Спомен комплексу Чегар.

by

Скупштина ГО Пантелеј о усаглашавању Статута са законским изменама

Одборници општинске Скупштине усвојили су Одлуку о приступању измени Статута Градске општине Пантелеј која представља први корак у усклађивању највишег општинског акта са изменама Закона о локалној самоуправи и следствено томе, са Статутом града Ниша. На седници је, такође, у оквиру прописане процедуре, изгласано претходно позитивно мишљење на предложене измене и допуне овогодишњег Програма уређивања грађевинског земљишта и изградње са финансијским планом које омогућавају расписивање јавних набавки на нивоу

by

Наступ деце из вртића у Општини Пантелеј

У оквиру редовних годишњих активности и тематског маскенбала, под насловом „Деца света“, малишани из предшколских група вртића „Колибри“, у пратњи својих васпитачица, посетили су Градску општину Пантелеј. Пригодним програмом малишани из овог суседног вртића представили су се општинским званичницима у чије име их је, уз речи добродошлице, срдачно поздравио заменик председника Општине Пантелеј, Ненад Радојковић.

Претражите вести

Драган Павловић

Председник Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %