sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ЈАВНИ ПОЗИВ ГРАЂАНИМА - предложите теме од јавног интереса

У складу са Законом о јавном информисању и медијима усвојеним механизмом утврђивања јавног интереса у области јавног информисања, Градска општина Пантелеј упућује ЈАВНИ ПОЗИВ ГРАЂАНИМА са овог подручја да путем званичног општинског e-mail-а pantelej@gmail.com доставе предлоге тема од јавног интереса, односно дапредложе теме о којима је потребно да се информишу путем медија (телевизија, радија, електронских портала и штампе). Изабране теме биће саставни део конкурса за медијске пројекте које ће суфинансират

by

ШАКАЛИЈАДА 2019.

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Ловачким  удружењем града Ниша организује традиционалну, девету по реду  „Шакалијаду“, у недељу, 24.фебруара 2019.године у ширем атару села Горња Врежина.  Касније током дана, испред Задружног дома, биће презентован улов и проглашени најуспешнији ловци на шумске предаторе у склопу традиционалног ловачког дружења.

by

Свети Трифун

Поводом 14.фебруара, празника Светог Трифуна, који се слави као заштитник виноградара и воћара, Градска општина Пантелеј традиционално организује пригодну манифестацију којом негује вековну традицију воћарско-виноградарске производње и афирмише истрајне произвођаче, добре домаћине и породичне подрумаре на свом подручју. Традиционалним обредом орезивања винограда отпочело је обележавање Светог Трифуна у селу Пасјача, а у простору Дома културе у центру села, најбољим произвођачима додељене су захвалнице.

by

Едукација за произвођаче са пантелејског виногорја

У оквиру континуиране подршке пољопривредницима са свог подручја, посебно произвођачима вина и ракије коју негују традицију пантелејског виногорја у својим породичним подрумима,Градска општина Пантелеј организовала је, у сарадњи са Секретаријатом за пољопривреду Града Ниша, стручно предавање посвећено овој производњи са посебним освртом на проблеме који је најчешће прате.

by

Радни састанак о комуналним приоритетима

Председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић са најужим руководством одржао је радни састанак са координаторима Радне групе за изградњу водоводне, канализационе и саобраћајне мреже. Тема састанка били су разговори о предстојећим активностима на територији општине, а односе се на асфалтирање улица и израду водовода и канализације.

by

Радни састанак са Домом здравља

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства одржали су радни састанак са директором нишког Дома Здравља, проф.др Милорадом Јерканом и члановима руководећег тима ове здравствене установе. На састанку, који је уприличен на самом почетку пословне године, постигнут је договор о наставку сарадње која је обострано оцењена као изузетно успешна у протеклих пет година, посебно током 2018. када су постигнути изванредни резултати у погледу унапређења примарне здравс

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %