sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Састанак руководства ГО Пантелеј и 3.бригаде КОВ

У оквиру континуиране сарадње војске и локалне заједнице, на почетку нове календарске и пословне године, у Градској општини Пантелеј сусрели су се представници руководства Општине и команде 3.бригаде Копнене војске. Састанак је био посвећен наставку дугогодишње плодне сарадње а овом приликом, представници Војске, на пригодан начин одали су признање за свеукупну досадашњу сарадњу председнику Општине Пантелеј, Братимиру Васиљевићу.

by

Обележен 11.јануар

Поводом 11.јануара, Дана ослобођења Ниша од Турака, званичници Града Ниша и Градских општина, Нишавског округа, Војске и других институција положили су венце на споменик ослободиоцима Ниша на централном градском Тргу. У име Градске општине Пантелеј венце су положили председник, Братимир Васиљевић, заменик председника Ненад Радојковић и општински већник, Стеван Веселиновић.

by

БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА

Свим житељима Пантелеја и грађанима Ниша, радосне Божићне празнике, личну и породичну срећу, жели председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са члановима општинског руководства.

by

Бадње вече са грађанима

По други пут заредом, руководство Општине Пантелеј на челу са председником, Братимиром Васиљевићем и свештенство Цркве Светог Великомученика Пантелејмона, чије име институционално носе и славе као заштитника овог дела града Ниша, прославили су Бадњи дан заједно са грађанима, свечаним ломљењем чеснице, даривањем и чином паљења бадњака уз пратећи ватромет. Присутни грађани и православни верници учествовали су у ломљењу божићне чеснице, коју су у заједничкој организацији припремиле Општина Пантелеј и Пантелејс

by

Захвалност Кошаркашког савеза Србије Општини Пантелеј

Заменик председника Ненад Радојковић и општински већник Миљан Хаџовић примили су у име Градске општине Пантелеј Захвалницу Кошаркашког Савеза Србије за изузетан допринос организацији Рода "3X3" првенства Србије 2018. Признање је уручио генерални секретар КСС Дејан Томашевић током викенда у Крагујевцу.

by

ЧЕСТИТКА

СРЕЋНЕ НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ И ДОБРУ ГОДИНУ НА СВАКОМ ПЛАНУ, ГРАЂАНИМА ПАНТЕЛЕЈА И СВИМ НИШЛИЈАМА, ЖЕЛИ ПРЕДСЕДНИК ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАНТЕЛЕЈ, БРАТИМИР ВАСИЉЕВИЋ СА ЧЛАНОВИМА ОПШТИНСКОГ РУКОВОДСТВА

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %