sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Радна посета Грачаници

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић предводио је званичну делегацију која је посетила Општину Грачаница у склопу актуелне политике председника Србије и републичке Владе којом је десет општина у Србији задужено за старање и сваку врсту подршку једној од српских општина на Косову и Метохији. У званичним разговорима договорени су видове сарадње која обезбеђује континуирану повезаност и чешће присуство у Грачаници. Овом приликом, на основу исказаног интереса домаћина, делегацији су се придру

by

Шакалијадa 2018

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Ловачким удружењем града Ниша организовала је традиционалну, осму по реду „Шакалијаду“, у недељу, 25.фебруара 2018.године у ширем атару села Горња Врежина. У завршници манифестације, која иначе почиње у раним јутарњим сатима окупљањем ловаца, око подне, испред Задружног дома у Горњој Врежини, презентован је улов и проглашени најуспешнији ловци на шумске предаторе у склопу традиционалног ловачког дружења.

by

Обележена годишњица Топличког устанка на Пантелеју

Полагањем венаца и поменом који је одржан крај спомен обележје страдалим учесницима Топличког устанка из Горњег Матејевца, на источном сеоском гробљу, обележен је 24.фебруар, дан страдања житеља овог села на самом почетку устанка 1917.године. У име Градске општине Пантелеј, у присуству окупљених мештана, венац су положили председник, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства.

by

Припрема пројектне документације за музејски објекат на Чегру

Председник Градске општне Пантелеј, Братимир васиљевић и чланови општинског руководства одржали су консултативни састанак са представницима нишког и републичког Завода за заштиту споменика културе ради припреме потребне документације за реализацију Пројекта изградње Спомен куће на Чегру.

by

Припремни састанци за предстојеће баскет манифестације

Председник Градске општне Пантелеј, Братимир васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са представницима Кошаркашког савеза Града Ниша и Кошаркашког клуба Јуниор“.

by

Традиционално обележен празник винара, Св.Трифун

Поводом 14.фебруара, празника Светог Трифуна, који се слави као заштитник виноградара и воћара, Градска општина Пантелеј традиционално, од свог оснивања, организује пригодну Манифестацију којом негује вековну традицију воћарско-виноградарске производње и афирмише истрајне произвођаче, добре домаћине и породичне подрумаре на свом подручју. Ово је заједничка манифестација Општине и локалних произвођача у пантелејским селима која су сачувала воћарско-виноградарску производњу а у новије време сопственим удружив

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %