sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Успешни састанци у ресорним министарствима

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић састао се државним секретаром Бојаном Стевићем у Министраству за државну управу и локалну самоуправу и државним секретаром Ненадом Нерићем у Министарству за рад, запошљавање, социјална и борачка питања.

by

Историјски јубилеј Војне болнице Ниш

Поводом обележавања 140-те годишњице Војне болнице у Нишу, руководство Градске општине Пантелеј, на челу са председником, Братимиром Васиљевићем положило је венац на спомен пирамиду жртвама пегавог тифуса у комплексу Болнице.

by

ЧЕСТИТКА

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства, свим православним верницима који прослављају Светог Јована Крститеља као крсну славу, честитају празник и желе срећну славу уз породични напредак, здравље и благостање.

by

Наставак пројектног партнерства Пантелеј-Лом

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и председница бугарске Општине Лом, Пенка Пенкова, са сарадницима, одржали су радни састанак поводом наставка партнерске сарадње ове две Општине на пројектима из Програма прекоганичне сарадње Србија-Бугарска.

by

Радни састанак са Секретаријатом за пољопривреду

Председник градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са секретаром Сашом Стоиљковићем и сарадницима Секретаријата за пољопривреду града Ниша. На састанку су разматрани планови у овом сектору за 2018.годину  и динамика њихове реализације.

by

Успешна сарадња Дома здравља-Ниш и Градске општине Пантелеј

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства одржали су радни састанак са директором нишког Дома Здравља, проф.др Милорадом Јерканом и члановима руководећег тима ове здравствене установе. На састанку, који је уприличен на самом почетку пословне године, постигнут је договор о наставку сарадње која је обострано оцењена као изузетно успешна у протеклих пет година, посебно током 2017. када су постигнути изванредни резултати у погледу унапређења примарне здрав

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %