sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Конструктиван састанак са управницима стамбених заједница

На иницијативу градоначелнице Ниша, Драгане Сотировски одржан је заједнички састанак са свим председницима Градских општина, директорима комуналних предузећа и управницима стамбених заједница на читавом подручју града. Састанак који је посвећен унапређењу комуналног стандарда и додатног уређења међублоковских простора протекао у изузетно конструктивној атмосфери, уз похвалне оцене професионалних управника стамбених заједница за сарадњу са Градском општином Пантелеј.

by

Савиндан обележен са децом из хранитељских породица

На иницијативу градоначелнице Ниша, Драгане Сотировски, Савиндан и празник нашег просветитељства и уједињења, обележен је пригодним сусретом са децом у хранитељским породицама, организованим у сарадњи са руководством Градске општине Пантелеј која дели заједнички простор са регионалним Центром за породични смештај и усвојење.

by

Савиндан обележен уз пакетиће деци у свим сеоским школама на Пантелеју

Чланови руководства Градске општине Пантелеј обележили су Савиндан, празник  просветитељства и школску славу, обиласком свих школа на сеоском подручју Општине. У пригодним сусрету, организованом у складу са епидемиолошким мерама,  поводом ђачке славе, у присуству начелника Школске управе Предрага Нешовића, малишанима у сеоским школама подељено је око 400 симболичних поклон пакетића које је Општина Пантелеј обезбедила путем донација друштвено одговорних компанија и добротворних организација са којима континуирано сарађује.

by

Обележен 11. јануар – Дан Града Ниша

11. јануар, дан ослобођења Ниша од Турака обележен је полагањем венаца на Споменик ослободиоцима нашег града. У име Градске општине Пантелеј венац су положили Драган Павловић, заменик председнице и Зоран Игњатовић, ресорни већник.

by

Божић Бата за децу Пантелеја

На божићно јутро, после свечане литургије, поводом најрадоснијег хришћанског празника-Христовог рођења, све малишане који су се са родитељима, бакама и декама нашли у порти Цркве Светог Пантелејмона, дочекао је „Божић Бата“ у атмосфери празничног дружења и пригодног даривања.

by

Традиционална прослава Бадње вечери на Пантелеју

Традиционалним паљењем бадњака и ломљењем чеснице Градска општина Пантелеј у сарадњи са свештенством Храма Светог Пантелејмона прославила је Бадње вече, заједно са многобројним грађанима и православним верницима окупљеним у порти Цркве.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %