sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Градоначелница Драгана Сотировски са сарадницима посетила Горњи Матејевац

У оквиру наставка обиласка нишких села и насеља, градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима и стручним службама и председница Градске општине Пантелеј Наташа Станковић са општинским руководством, обишле су Горњи Матејевац и са мештанима разговарали о потребама овог села.

by

Откривање спомен плоче погинулом припаднику МУП-а Србије

На државни празник Сретење у Горњем Матејевцу, откривена је спомен плоча мештанину и припаднику Муп-а Србије Славољубу Крстићу-Левију, настрадалом у НАТО бомбардовању на Косову.

by

Сагледавање правних проблема грађана ГО Пантелеј

Председница Градске општине Пантелеј Наташа Станковић са сарадницима иницирала је састанак са Омбудсманом Града Ниша Катарином Митровски поводом захтева грађана који су у ситуацији потребе за правном помоћи. Како је овом приликом договорено, у петак 4. марта у великој Скупштинској сали биће организован пријем грађана који ће имати прилику да директно разговарају и саветују се са Заштитницом грађана и на овај начин унапреде своје правне механизме.

by

Именовани чланови Општинске изборне комисије Градске општине Пантелеј

На 11. Седници Скупштине Градске општине Пантелеј једногласно су именовани чланови и заменици чланова Општинске изборне комисије Градске општине Пантелеј у сталном саставу у складу са чланом 96. Закона о локалним изборима који прописује да Скупштина образује изборну комисију у року од 7 дана од дана ступања на снагу  Закона о локалним изборима. На седници је разрешен предходни састав и именовано нових 7 чланова и њихових заменика.

by

Обележен Свети Трифун у Општини Пантелеј

Поводом 14.фебруара, празника Светог Трифуна, који се слави као заштитник виноградара и воћара, Градска општина Пантелеј традиционално организује пригодну манифестацију којом негује вековну традицију воћарско-виноградарске производње и афирмише истрајне произвођаче, добре домаћине и породичне подрумаре на свом подручју.У духу обичаја, празник је обележен јутарњим орезивањем винограда и молитвом за родну годину. Домаћин овогодишње манифестације је село Горњи Матејевац где су се, заједно са руководством Општине Пантелеј, свештенством, гостима и званицама, традиционално окупили пантелејски виноградари и воћари. Након обреда освећења винограда, Градоначелница Ниша Драгана Сотировски и председница Градске општине Пантелеј Наташа Станковић обавиле су чин резања лозних грана, чиме почиње сезона орезивања у свим крајевима где се узгајају виногради и воћњаци.Овом приликом, Општина је одала признање и доделила пригодне награде узорним домаћинима и произвођачима из свих 12 села на својој територији.

by

Обилазак актуелних радова у Дантеовој и Жичкој улуци на Пантелеју

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски и председница Градске општине Пантелеј, са својим првим сарадницима, обишле су актуелне радове на изградњи канализационе мреже у Дантеовој улици и асфалтирању Жичке улице у Доњој Врежини, које је започето данас. Председница Станковић, том приликом  истакла је значај асфалтирања ове улице за њене житеље, након решених имовинских односа и успостваљене водоводне и канализационе мреже.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %