sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Важно обавештење: Наставак конкурса за пројекте удружења

Јавни позив Градске општине Пантелеј за финансирање или суфинансирање програма и пројеката удружења у области спорта, активизма за младе, културе и историјског наслеђа, који је током трајања ванредног стања услед пандемије привремено обустављен, поново је отворен од данас, 22.маја 2020.године. Због ванредног стања прекинуте су све радње и престали да важе рокови у спровођењу раније расписаног конкурса, али су све до тада предузете радње у поступку спровођења јавног позива остале на правној снази. Заинтересована удружења грађана са својим програмима и пројектима у наведене четири области могу да конкуришу под истим конкурсним условима почев од 22.маја закључно до 28.маја 2020. Због привременог застоја, поступак оцењивања и одлучивања о поднетим пројекатима и програмима биће убрзан а исплате одобрених средстава за пројектно финансирање и суфинасирање вршиће се у складу са приливом средстава у буџет Општине. Конкурсна документација може се преузети са овом линку.

by

Уручена донација маски из Босилеграда

Начелница Нишавског округа Драгана Сотировски уручила је председнику Градске општине Пантелеј, Братимиру Васиљевићу донацију у виду 300 заштитних маски које су намењене запосленима и волонтерима у овој општини. Донација је упућена Нишавском округу из Општине Босилеград чија је Фабрика за производњу чарапа прилагодила свој производни програм актуелним потребама за овом врстом заштитне опреме.

by

Завршен двогодишњи ИПА пројекат

Поводом завршетка имплементације још једног у низу пројеката из ИПА Програма прекограничне сарадње Србија-Бугарска који је Градска општина Пантелеј партнерски реализовала са бугарском Општином Лом, у петак, у дворишном простору Општине одржана је завршна конференција за новинаре на којој су локалној и широј јавности званично презентовани сви важнији резултати спроведених активности партнера у Пројекту под називом: Стварање предуслова за бољу приступачност туристичким атракцијама у Пантелеју и Лому побољша

by

Почетак овогодишњих јавних радова

У оквиру годишњег Акционог плана запошљавања, који Градска општина Пантелеј већ пету годину заредом реализује у сарадњи са Националном службом за запошљавање-Филијалом у Нишу, започет је сезонски пројекат јавних радова на којима је ангажовано десет незапослених лица са подручја ове Општине.

by

Окончана имплементација пројекта ИПА програма прекограничне сарадње Србија-Бугарска

Поводом завршетка имплементације још једног у низу пројеката из ИПА Програма прекограничне сарадње Србија-Бугарска који је Градска општина Пантелеј партнерски реализовала са бугарском Општином Лом, у петак, 15.маја 2020. у 09:00 у дворишном простору Општине биће одржана конференција за новинаре на којој ће локалној и широј јавности званично бити презентовани сви важнији резултати спроведених активности партнера у Пројекту под називом: Стварање предуслова за бољу приступачност туристичким атракцијама у Пан

by

Почетак овогодишњег пројекта јавних радова

Од сутра почиње овогодишњи пројекат јавних радова који ГО Пантелеј устаљено, сваке сезоне, реализује у сарадњи са Националном службом за запошљавање-Филијалом у Нишу. Јавни радови, првенствено у домену одржавања јавних и зелених површина, изводиће се на новоформираној парковској површини у улици Зорана Радосављевића Чупе а на овим пословима ангажовано је 10 незапослених лица са подручја Градске општине Пантелеј.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %