sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Осмомартовска акција

Поводом Осмомартовског празника, у недељу, 8.марта 2020. од 11 часова, на простору испред пијаце у Дурлану, Градска општина Пантелеј у сарадњи са општинском Канцеларијом за младе спровешће пригодну акцију уручивања цветних поклона грађанкама Пантелеја и овим симболичним гестом поклонити пажњу и захвалност за све улоге које савремене жене у друштву свакодневно носе.

by

Сaстанак са представницима водовода

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић одржао је радни састанак са представницима ЈКП Наисус око регулисања обрачуна и наплате утрошене воде у селу Бреница које ће у најскорије време добити редовно и квалитетно водоснабдевање. Реч је о специфичном решењу с обзиром да ће се водовод у Бреници делимично снабдевати из сопствене каптаже и допуњавати из система градског водовода до оптималних количина воде за свакодневне потребе.

by

Највише признање за развој ваздухопловства

Председнику Градске општине Пантелеј, Братимиру Васиљевићу уручено је на данашњој свечаности у Београду највише признање „Златни орао“ које Ваздухопловни савез Србије, једном годишње, додељује личностима и институцијама које су својим деловањем допринели развоју ваздухопловства у Србији. Према Одлуци Управног одбора ВСС ово престижно признање додељено је председнику Васиљевићу за лично ангажовање, посвећеност и целокупну подршку испољену у 2019.години током организационо-техничких припрема и одржавања Преде

by

Обележена годишњица Топличког устанка

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Месном заједницом Горњи Матејевац обележила је годишњицу Топличког устанка 24.фебруара. Том приликом одржан је помен јунацима Топличког устанка из овог села и положени су венци на „источном гробљу“ у Горњем Матејевцу. У име Градске општине Пантелеј венац су положили председник, Братимир Васиљевић и чланови најужег руководства.

by

Шакалијада 2020

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Ловачким удружењем града Ниша организовала је традиционалну, десету по реду „Шакалијаду“ у ширем атару села Горња Врежина. Председник општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са најужим руководством присуствовао је манифестацији и прогласио најуспешније ловце на шумске предаторе у склопу традиционалног ловачког дружења.

by

21.седница Скупштине општине

На седници Скупштине Градске општине Пантелеј већином гласова усвојен је ребаланс буџета за 2020.годину којим се увећава обим буџета за 19.687.500 динара, односно, уместо претходно усвојене Одлуке о буџету у износу од 192.699.000 на 212.386.800 динара. Како је образложено, измене су резултат уважавања захтева грађана који су у међувремену уследили у домену потреба за уградњом подземних контејнера на додатним локацијама, затим за постављање још десетак инвалидских рампи и за уредно функционисање сеоских водо

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %