sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Споразум око решења за Врежинско гробље

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић организовао још један у низу састанака са свим кључним актерима у процесу изналажења трајног решења за проблеме статуса Врежинског гробља и праксе сахрањивања на том простору.

by

Општинско веће поводом традициоанлних манифестација и социјалe

Седница Већа Градске општине Пантелеј посвећена је организацији предстојећих традиционалних манифестација: Свети Трифун, чији ће домаћин бити село Јасеновик, 14.фебруара  и „Шакалијади“ у Горњој Врежини, крајем месеца. Веће је именовало чланове Локалног савета за запошљавање и одлучивало о додели финансијске помоћи социјално угроженом становништву са територије Општине Пантелеј.

by

Састанак са власницима објеката на траси измештања пруге

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и координатор пројекта измештања пруге кроз Ниш, Љубивоје Славковић организовали су инструктивни састанак са власницима објеката за расељавање на траси будуће пруге.

by

Решавање ургентних проблема паркирања

Председник градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства одржали су радни састанак са руководећим и стручним тимом ЈКП Паркинг сервис и градског Секретаријата за комуналне делатности.

by

Малча без воде због пуцања цеви

Мештани Малче тренутно су без воде због пуцања цеви на сеоском водоводу. Водоснабдевање је у прекиду док трају радови на санацији квара на цевоводу. Градска општина Пантелеј обавештава грађане да су екипе већ на терену. Очекује се да у наредних неколико сати квар буде откоњен и успостављено нормално водоснабдевање.

by

Прослава Светог Саве у школама и вртићима

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић присуствовао је прослави школске славе Свети Сава у ОШ „Мика Антић“. Обраћајући се ученицима и колективу школе на приредби која је уприличена овим поводом, пожелео је да их празник испуни радошћу а Свети Сава светлошћу у просветитељској мисији коју негују. Са жељом да им српски просветитељ Свети Сава осветљава пут од најмлађих дана, председник Васиљевић честитао је празник малишанима и колективу вртића „Колибри“ чијој је приредби такође присуствовао. У

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %