sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Донација књига за школске библиотеке

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са најужим руководством и у сарадњи са Нишким културним центром, донирао је књиге за школску библиотеку ОШ "Стеван Синђелић" у Каменици. Реч је о три стотине књига у издању Нишког културног центра које, као организатор традиционалног Нишког сајма књига, додељује сеоским и удаљеним школама у свим градским општинама у циљу повећања доступности књиге на ширем подручју града.

by

Честитка

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства, свим православним верницима који прослављају 09. децембар-дан Св. Алимпија као крсну славу, честитају празник и желе срећну славу уз породични напредак, здравље и благостање.

by

Обележавање Дана војних ветерана

Дан војних ветерана обележава се пригодним скупом и полагањем венаца на Спомен пирамиду жртвама пегавог тифуса у кругу Војне болнице у Нишу. Тим поводом, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства положили су венац и одали почаст погинулим припадницима војске ослободилачких и одбрамбених ратова Србије.

by

Честитка

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства, свим православним верницима који прослављају 04. децембар - Ваведење Пресвете Богородице као крсну славу, честитају празник и желе срећну славу уз породични напредак, здравље и благостање.

by

Радни састанак

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић одржао је радни састанак са градским већником задуженим за комунални ресор, Братиславом Вучковићем, директорицом ЈКП Горица, Драганом Стевановић, са свештенством Цркве и Саветом Месне заједнице у Доњој Врежини. Радни састанак је још један у низу сличних састанака посвећених трајном решавању статуса Врежинског гробља, због нарастајућих проблема око нерегулисаног сахрањивања на Врежинском гробљу. Досадашња пракса

by

Решење за саобраћајни проблем на раскрсници Малча

На иницијативу локалне самоуправе у Нишу и посебним залагањем председника Градске општине Пантелеј, Братимира Васиљевића са представницима Коридора Србије пронађено је техничко решење за поновну нормализацију саобраћаја из правца источне Србије према Просеку и даље кроз Сићевачку клисуру, паралелно уз новоотворени ауто пут ка Бугарској. Председник Васиљевић обишао је данас започете радове у зони Малчанске раскрснице којима ће бити омогућено одвијање саобраћаја као и раније, што је био и захтев становника је

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %