sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Санација Чупине улице

Повољни временски услови на крају грађевинске сезоне омогућили су санацију дела улице Зорана Радисављевића Чупе у приградском насељу Доња Врежина. Санацију је иницирала Градска општина Пантелеј и подразумевала је пресвлачење коловоза гребаним асфалтом који је, уз извођаче радова, обезбедила Дирекција за изградњу града Ниша. Планирана је слична санација и у наставку улице према стамбеним зградама а уколико време дозволи у плану је и санирање ударних рупа у Гетеовој улици.

by

Шаховско првенство Пантелеја 2019

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић уручио је награде најбоље пласираним младим шахистима Шаховског клуба "Првак". Реч је о управо одржаном шаховском првенству под покровитељством Градске општине Пантелеј.

by

Честитка за празник Св.Георгија - Ђурђиц

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства упућују честитке за празник Светог Георгија свим православним верницима који прослављају овај дан као крсну славу, са жељом да дуго славе у здрављу, радости и благостању.

by

Организовано чишћење изворишта у Малчи

Градска општина Пантелеј на челу са председником, Братимиром Васиљевићем и члановима општинског руководства организовала је акцију чишћења и уређења изворишта из ког се напаја село Малча. Акцији су се придружили чланови општинске Канцеларије за младе и руководство Месне заједнице у Малчи са заједничким циљем да се рашчишћавањем изворишта побољшају услови у водоснабдевању овог сеоског насеља.

by

Обележен дан примирја у Великом рату

Поводом 11.новембра, Дана потписивања примирја у I Светском рату званичници Града Ниша и Градских општина, Нишавског округа, Војске и других институција положили су венце на Српском и Енглеском војничком гробљу. У име Градске општине Пантелеј венце су положили председник, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства.

by

Завршне активности у Пројекту

У оквиру ИПА Програма пекограничне сарадње Србија-Бугарска, Градска општина Пантелеј у партнерству са бугарском Општином Лом спроводи завршне активности у Пројекту за повећање приступачности атрактивним туристичким локалитетима у општинама с обе стране границе. Реч је о дестинацијама које повезују природна добра изузетне вредности, као што су пећински комплекси у подножју Калафата и богатом културно-историјском и духовном наслеђу које баштине ове две општине. Партнери из Бугарске, у склопу узвратне посете,

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %