sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Јавни позив за субвенције за замену столарије, изолације и замену ложишта

Градска општина Пантелеј обавештава све грађане и стамбене заједнице да је отворен Јавни позив за субвенције за замену столарије, изолације и замену ложишта који траје до 15. октобра и позива све заинтересоване који желе да на кућама и становима замене столарију, ураде изолацију, хидроизолацију, замене пећи котловима на пелет и гас, поставе топлотне колекторе за догревање воде, да се пријаве. Услови који треба да испуњавају су: попуњен образац, лична карта свих чланова домаћинства (уколико су неки чланови малолетни, копије здравствених књижица заједно са изјавом да живе на тој адреси), копија рачуна електричне енергије, уверење о порезу, како би се видела власничка структура. Конкурсна документација и детаљи Јавног позива доступни су на сајту Града Ниша: https://www.ni.rs/javni-poziv-za-sufinansiranje-mera-energetske-sanacije-porodicnih-kuca-stanova-i-stambenih-zgrada-koje-se-odnose-na-unapredjenje-termickog-omotaca-termotehnickih-instalacija-i-ugradnju-solarnih-kole/ и Канцеларије за локални економски развој, али и на шалтерима Градског услужног центра у Ул. Николе Пашића 24, као и на шалтеру услужног центра Градске општине Пантелеј, Гутенбергова 4а. Такође, за све информације, сви заинтересовани могу се обратити и путем мејла: kler@gu.ni.rs, као и на телефон: 018/504-658.

by

Манифестација

Под покровитељством Града Ниша и Градске општине Пантелеј у организацији Удружења "Књегиња" одржана је манифестација "Дани гљива, меда и биља". Поред изложбе гљива, бројни посетиоци су имали прилику да уживају у бојама јесени и укусима нашег краја, традиционалним кулинарским ђаконијама захваљујући Удружењу жена "Милунка Савић" и вредним домаћицама из Горњег Матејевца.

by

Извођење радова у индустријској зони у Горњој Врежини

Уважавајући иницијативу грађана, посебно предузетника који отпочињу пословање, али и оних који већ послују у индустријској зони у Горњој Врежини, а уз подршку и разумевање руководства Градске општине Пантелеј које је ту иницијативу проследило надлежним градским структурама, отпочело је извођење радова на изградњи водоводне мреже са превезивањем постојећих прикључака. Инфраструктурно опремање индустријске зоне испред Горње Врежине изузетно је значајно за развој Општине, јер се на овај начин подстиче развој привреде и предузетништва, што је веома важан аспект за руководство Градске општине Пантелеј и Града Ниша. У првом обиласку постојећих привредних субјеката од стране Градског већника за планирање и изградњу, Ненада Станковића и председнице Градске општине Пантелеј, Наташе Станковић, договорена је изградња водоводне мреже у овом делу насеља, те је сада уз финансијску и логистичку подршку Града и ЈКП „Наиссус “ реализована. Са новоизграђеном мрежом ствара се могућност прикључења нових објеката, али се решава и вишегодишњи проблем високог притиска у цевима, јер је пројектом предвиђена и уградња регулатора притиска. Почетку радова присуствовали су градоначелница Ниша, Драгана Сотировски, градски већник Ненад Станковић, заменица градоначелнице Владислава Ивковић, председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић са својим тимом, директор ЈКП Наиссус, Горан Милосављевић и други представници институција, као и заинтересовани грађани.

by

Скупштина о извршењу буџета и ПДР насеља Церје

Скупштина Градске општине Пантелеј позитивно се изјаснила о Плану детаљне регулације насеља Церје, који је на седници презентовао известилац Завода за урбанизам у склопу устаљене процедуре прибављања претходног мишљења са општинског нивоа пре усвајања овог планског документа на Скупштини града Ниша. Такође, у складу са законском обавезом, одборницима општинске Скупштине презентована је информација о извештају о озвршењу Одлуке о буџету за првих шест месеци текуће године, према којој су укупни приходи у овом периоду остварени са око 47% а извршени расходи са приближно 40% планираних средстава.

by

Поклон пакетићи за прваке

Традиционално, поводом почетка школске године и поласка у школу, Градска општина Пантелеј обезбедила је за нову генерацију ђака првака у свих седам основних школа на градском и сеоском подручју, пригодне поклон пакете, као симболичан гест пажње и подршке за почетак школовања. Пакете комплетног школског прибора за 522 првака, уручили су председница Наташа Станковић и чланови општинског руководства, заједно са званичницима Града Ниша и Школске управе, према утврђеном распореду пријема првака по школама.

by

ПАНТЕЛЕЈСКА ВРТЕШКА

-недеља,7.август, 20:00 - Наступ дечјих фоклорних ансамбала -понедељак,8.август, 20:00 - Концерт Саита и Црне мамбе са трубачима, -уторак, 9.август,19:00 – Позоришне представе за децу

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %