sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Добротворна питијада

Након наступа  подмладка  КУД „Анђели“, са сплетом игара као допуна презентацији традиције фолклора и кулинарства овог краја, председница ГО Пантелеј Наташа Станковић отворила  је 10. „Добротворну питијаду“.

by

Пријем за филмску екипу из Норвешке

Поводом нишке премијере филма „Логор смрти у Карашјоку“ који је посвећен страдању Нишлија у норвешком логору током II Светског рата, петочлана филмска екипа, предвођена продуцентом Бранком Димовићем Димеским, посетила је Градску општину Пантелеј.

by

Државном церемонијом обележена 213.годишњица Чегарске битке

У организацији ресорног сектора Министарства за рад, запошљавање, социјална и борачка питања, у име Владе Републике Србије и у сарадњи са градом Нишом,  обележена је 213.годишњица  боја на Чегру, на дан одржавања ове историјске битке, 31.маја, у Спомен комплексу Чегар. У складу са националним календаром значајних историјских датума, у оквиру традиционалне државне церемоније, на којој је говорио државни секретaр Миодраг Капор, одате су највише војне почасти и положени венци на споменик Чегарским јунацима уз пратећи културно-уметнички програм. 

by

Трајно сећање на мајора Владана Микићевића,припадника службе безбедности ВЈ

Руководство Градске општине Пантелеј, у присуству мештана Кнез села, открило је спомен плочу посвећену мајору Владану Микићевићу, који је као припадник службе безбедности Војске Југославије страдао у ратним дејствима на Косову и Метохији, 1998.године. У знак трајног сећања и вечне захвалности, спомен плоча постављена је на почетку улице која носи његово име. У име Градске општине Пантелеј, током овог пијететног чина, венац су положили председница Наташа Станковић и чланови најужег руководства.

by

Обележен Дан победе-9.мај

Годишњица победе над фашизмом у II светском рату обележена је у  Нишу полагањем венаца на Споменик погинулим совјетским војницима, код  Логора на Црвеном крсту, одакле је потом кренула почасна колона „Бесмртног пука“ до Трга краља Милана у центру града, где су такође положени  венци на Споменик ослободиоцима Ниша. У име Градске општине Пантелеј, венце је положила председница Наташа Станковић са члановима најјужег општинског руководства.

by

Сећање на погинуле припаднике Црвене армије у Нишу

Председница Градске општине Пантелеј Наташа Станковић са сарадницима присуствовали су откривању меморијалу посвећен погинулим борцима Црвене армије у „Нишком инциденту“. Меморијал су открили градоначелница Ниша Драгана Сотировски, министар унутрашњих послова Александар Вулин и Његова екселенција амбасадор Руске Федерације у Београду Александар Боцан-Харченко, они су посадили стабла на месту обележја на коме су положени венци и цвеће.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %