sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ПОЗИВ за учешће у креирању и доношењу Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности у Градској општини Пантелеј 2021-2025.

Ставља се на јавну расправу нацрт Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности у Градској општини Пантелеј 2021-2025., који је утврдио Веће Градске општине Пантелеј , Решењем број 130/21-01/1 од 10.11.2021. године.Јавна расправа се спроводи стављањем нацрта Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности у Градској општини Пантелеј 2021-2025 на огласну таблу Управе Градске општине Пантелеј као и на званичну интернет страницу Градске општине Пантелеј у периоду од 12.11.2021. године до 17.11.2021. године до 14,00 часова, 

by

Обележен Дан примирја у Првом светском рату

Данашњи празник, 11. новембар, Дан примирја у Првом светском рату, обележен је званичном церемонијом полагања ловорових венаца на српском и енглеском војничком гробљу. Тим поводом, у име Градске општине Пантелеј венце су положили председник Скупштине, Саша Новићевић и већник Зоран Игњатовић.

by

Оснаживање ванинституционалне подршке социјално рањивим групама

Као социјално одговорна локална управа која континуирано настоји да обезбеди помоћ заједнице свим категоријама социјално угрожених грађана, кроз све доступне видове инститиционалне и ванинституционалне подршке, Градска општина Пантелеј потписала је Споразум о сарадњи са Федерацијом банака хране Србије. Овај документ дугорочног карактера који дефинише интензивну сарадњу у обезбеђивању донација ове врсте за најшири круг корисника у установама социјалне заштите у Нишу и подједнако за чланове удружења која окупљају социјално рањиве групе, потписали су председница Општине, Наташа Станковић и председник Федерације Александар Видаковић у присуству представника главних донатора, Милице Милановић из Компаније „Нестле“ и Жељка Митковског из Фондације „Владе Дивац“.

by

Словенци у Србији под немачком окупацијом од 1941-1944

У оквиру континуиране подршке удружењима мањинских заједница, Градска општина Пантелеј је, у сарадњи са Словеначком културном заједницом „Франце Прешерн“ у Нишу, организoвала промоцију књиге под насловом „Словенци у Србији под немачком окупацијом од 1941-1944“, ауторке словеначког порекла Иване Груден Милентијевић, историчарке и сараднице у нишком Народном музеју.

by

9. седница Скупштине Градске општине Пантелеј

Пред одборниицима Скупштине Градске општине Пантелеј представљен је извештај о раду Председнице и Већа Градске општине Пантелеј за период од 2020. До 2021.године. Како је овом приликом истакла Наташа Станковић, председница ГО Пантелеј, руководство општине је претходних годину дана радило на изградњи инфраструкутре, комуналном уређењу, организацији културних манифестација, сарадњи са друштвено одговорним компанијама, допринело развоју привреде, уређењу туристичких потенцијала и општем побољшању живота својих суграђана.

by

Обележен Дан ослобођења Ниша у Другом светском рату

Пре 77 година, 14. октобра 1944. године, Ниш је ослобођен у Другом светском рату. Полагањем венаца на Тргу краља Милана, а затим и на Меморијалном комплексу „Бубањ“, обележен је Дан ослобођења. Ловорове венце са српском лентом су ослободиоцима Ниша, у име Градске општине Пантелеј, положили већници Зоран Игњатовић и Немања Рајковић.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %