sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Дани ослобођења обележени и у Нишкој Бањи

Поводом Дана ослобођења Нишке Бање у Првом и Другом светском рату, делегација Градске општине Пантелеј присуствовала је парастосу и полагању венаца на спомен костурницу палим јунацима у Првом и Другом светском рату. У име Градске општине Пантелеј венце су положили представници руководства Срђан Нешић, заменик председник Скупштине и већник Зоран Игњатовић.

by

Обележени Дани ослобођења Ниша у Првом светском рату

Полагањем венаца на споменик Петру Бојовићу у Нишу обележено је ослобођење Ниша у Првом светском рату. Венце су на споменик прослављеном војсковођи и војводи Петру Бојовићу, у име Градске општине Пантелеј, положили председник Скупштине Саша Новићевић и већници Зоран Игњатовић и Немања Рајковић

by

Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији Града Ниша за 2021. годину.

Република Србијa, Град Ниш и Канцеларија за локални економски развој расписали су Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације које се тичу замене столарије, термичке изолације и увођења соларних колектора.

by

Радни састанак са представницима Заједнице Грка у Србији

Председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић одржала је радни састанак са представницима Заједнице Грка у Србији ради договора о могућој сарадњи. Ова Заједница тренутно је у фази формирања Одбора у Нишу и имају већ добру сарадњу са осталим локалним самоуправама, како у Грчкој, тако и у Србији. Састанку су присуствовали представници Федерације банака хране Србије, који су уједно и представници горе споменуте Заједнице, Александар Видаковић, председник Федерације банака хране Србије и главни координатор Заједница Грка у Србији, Дејан Јовичић ПР, Милан Спасић, такође координатор, Тијана Ђорђевић стручни сарадник у Федерацији и Христос Мецијос, професор грчког језика и представник Министарства спољних послова и Министарства просвете Грчке.

by

ЕВРОПСКА НЕДЕЉА МОБИЛНОСТИ

Сваке године, од 2002. године, у периоду од 16. до 22. септембра одржава се ЕВРОПСКА НЕДЕЉА МОБИЛНОСТИ манифестација чији је оснивач и покровитељ Европска комисија. Ова манифестација има за циљ да фаворизује немоторизоване видове превоза у градовима у односу на аутомобилски саобраћај који користи фосилна горива, а све у циљу унапређења квалитета животне средине у урбаним срединама. Ове године тема је "Одржива мобилност за здравији живот" уз слоган "Крећимо се одрживо! Останимо здрави!" Градска општина Пантелеј континуирано учествује у акцији, те су тако и ове године службеници на посао дошли пешке, бициклима, а поједини и електричним тротинетима.

by

Достојно обележен „Празник заставе“, 15.септембар

Дан пробоја чувеног Солунског фронта, 15.септембра 1918. као пресудан за слом Централних сила и окончање Великог рата, који се од прошле године празнује у Србији и Републици Српској као Дан српског јединства, слободе и националне заставе, обележен је на пригодно установљен начин на читавој територији Градске општине Пантелеј.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %