sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Финансијска подршка самозапошљавању

У оквиру реализације овогодишњег Локалног акционог плана запошљавања, Градска општина Пантелеј спровела је низ мера активне политике запошљавања за смањење незапослености на својој територији, које су намењене теже запосливим категоријама грађана али и онима са предузимљивом спремношћу да започну сопствени бизнис.

by

Посета општини Чирпан

Делегација Градске општине Пантелеј коју су представљали заменик председнице Драган Павловић, председник Скупштине Саша Новићевић и већник Немања Рајковић, као и представник Града, већник Ненад Станковић присуствовали су обележавању Дана општине Чирпан у Републици Бугарској. Две општине потписале су Меморандум о партнерству о унапређењу економске сарадње и заједничким пројектним активностима при првом сусрету, на обележавању Славе и Дана општине Пантелеј. Други по реду сусрет, уприличен је у општини Чирпан, такође на обележавању Дана општине. То је уједно и национални празник Републике Бугарске, Дан обједињавања/уједињења Бугарске, па је церемонији, поред других високих званичника присуствовао и председник Републике Бугарске, Румен Радев.

by

Дани туризма у Нишу

Председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић и ресорни већник за привреду, Зоран Игњатовић присуствовали су свечаном отварању манифестације „Дани туризма у Нишу“ која се одржава од 6-8.септембра под слоганом „Бирам срцем, бирам Ниш“. Манифестација је сајамског карактера и одражава континуитет Међунродног сајма туризма који већ 22 године окупља туристичке посленике из Ниша, Србије и целог региона Балкана, али овог пута у прилагођеним условима актуелним пандемијским оклностима. Саставни део манифестације је и стручна конференција посвећена теми: Модели превазилажења ефеката кризе у туризму изазване пандемијом.

by

Oбележена годишњица битке и погибије најпознатијег руског добровољца

Званичници Градске општине Пантелеј присуствовали су обележавању 145. годишњице боја на Горњем Адровцу, у којем се заједно са српским ратницима борио и славни руски пуковник Рајевски.Помену палим ратницима присуствовали су општински већници Зоран Игњатовић, Немања Рајковић и положили венац на споменик пуковника Рајевског.

by

Поклон пакетићи за прваке

Традиционално, поводом почетка школске године и поласка у школу, Градска општина Пантелеј обезбедила је за нову генерацију ђака првака у свим основним школама на свом подручју, пригодне поклон пакете као симболичан гест пажње и подршке за почетак школовања.

by

Нова школска година са новим санитарним просторијама

Почетак нове школске године на посебан начин обележен је у ОШ „Стеван Синђелић“ у Каменици која је после више од четири деценије добила адекватне санитарне просторије у школској згради.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %