sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Крај школске године и обележевање Видoвдана у селу Доњи Матејевац

У оквиру дуготрајне акције "Добро дело за моје село" МЗ Доњи Матејевац, обележила је крај школске године и празник Видoвдан, пригодним програмом који је приредила у сарадњи са ГО Пантелеј за своје комшије. Школарци су прочитали окупљенима најбоље своје радове на тему другарства. Председница ГО Пантелеј Наташа Станковић поделила је симболичне поклоне за одличан успех у школи и разговарала са мештанима села о текућим проблемима. Грађанима је у празничном духу у центру села, приређен и скромни програм уз музику и послужење.

by

Унапређење атрактивности Каменичког виса

Градоначелница Ниша, Драгана Сотировски и председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић, са општинским већницима Зораном Игњатовић, Немањом Рајковић и Љубишом Стојановић обишли су обновљени простор излетишта Каменички вис после најновијих интервенција на подизању атрактивности овог излетничког локалитета као омиљеног одредишта Нишлија и посетилаца из шире околине града.

by

Обележена 80. годишњица антифашистичког устанка у Србији

Поменом и полагањем венаца, уз учешће министарке за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарије Кисић Тепавчевић, гостију и грађана Ниша, Град Ниш и организација СУБНОР обележили су у Меморијалном парку Бубањ 80. годишњицу антифашистичког устанка. Ово је подсећање на време слободољубља, на време отпора и пркоса, тренутак да се поклонимо сенима родољуба и хероја који су положили своје животе борећи се за ту највећу вредност живљења – за слободу. Свечаном полагању венаца присуствовало је и руководство Градске општине Пантелеј.

by

Посета премијерке и градоначелнице

Премијерка Владе Републике Србије, Ана Брнабић и градоначелница Ниша Драгана Сотировски посетиле су Градску општину Пантелеј и Винарију Малча, која је препознатљив туристички бренд општине. Јелена Ђошић, директорка Винарије и председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић у разговору са овим дивним дамама, предочиле су проблеме са којима се село Малча носи свакодневно, на првом месту са водоснабдевањем и недостатком канализационе мреже. Челници града упознали су премијерку Владе републике Србије и са дотрајалом саобраћајницом на локацији Доња Врежина - Малча, која је делегирана за реконструкцију према ЈП "Путеви Србије" као саобраћајница првог приоритета. Градска општина Пантелеј има огроман туристички потенцијал, у који се убраја и Вишиград стена као јединствено место у свету, за одржавање такмичења у параглајдингу. Изградња приступног пута од села Ореовац до Вишиград стене је такође веома важна за развој туризма у општини Пантелеј, те је ово уједно била још једна тема о којој је руководство Града Ниша разговарало са премијерком.

by

Како до подстицајних средстава за развој пољопривреде и нишког села

На иницијативу председнице Градске општине Пантелеј Наташе Станковић и уз помоћ ресорног већника Немање Рајковића организован је састанак са представницима Месних заједница како би им био представљен управо отворен Конкурс за избор корисника средстава Буџетског фонда за пољопривреду и рурални развој Града Ниша за 2021. годину.

by

Oбележена 80. годишњица напада фашиста на Совјетски Савез

Полагањем венаца на Споменик палим совјетским војницима и пригодним програмом обележена је 80. годишњица напада фашиста на Совјетски Савез. У име Градске општине Пантелеј венац су положили председница Наташа Станковић, већник Зоран Игњатовић и секретар Скупштине Марија Милијић Станковић. Овом чину, поред званичника Града, представника Амбасаде Руске Федерације и Руског дома, присуствовао је и министар без портфеља Ненад Поповић.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %