sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Усвојена годишња признања

Скупштина Градске општине Пантелеј усвојила је Одлуку о додели годишњих јавних признања поводом Дана и Славе општине. Повеље за солидарност у изузетно тешким временима и допринос добробити заједнице добиће: 1.Канцеларија за локални економски развој/КЛЕР/ 2. Удружење за заштиту, одговој и проучавање животиња ЗООПЛАНЕТ 3. Удружење ФРОСТ-Федерација ромских талената /Небојша Саитовић а Плакета почасног грађанина додељује се генералу пуковнику Владимиру Лазаревићу. Благодарнице Светог Пантелејмона, општинско признање које додељује председница Градске општине Пантелеј добиће 11 истакнутих друштвено одговорних компанија и појединаца који су дали несебичан допринос бољитку заједнице у минулој изазовној години: 1. Olimpijas knitting Serbia, doo Nis 2. Аутобуски превозник „Стрела“ 3. „АС Трговина“-Ниш 4. Предузетничка радња „Домаћин роштиљ“ 5. Самостална металопластичарска радња, Зоран Цекић-Г.Матејевац 6. Винко Тошић 7. LOGOS trgovine 8. НОКИН ДОО 9. Дом здравља Ниш, директор др Милорад Јеркан 10. Аеродороми Србије 11. Ешко Куртић, магистар графичког дизајна-муралиста.

by

Обележене 182 године санитетске службе у Нишу

У склопу обележавања Дана Санитетске службе војске Србије , положени су венци на спомен-пирамиду у склопу комплекса Војне болнице Ниш која је подигнута жртвама епидемије пегавог тифуса. Венац је на спомен-обележје, у име Градске општине Пантелеј, положио Драган Павловић, заменик председнице.

by

Донација амбуланти Ратко Павловић

У оквиру сарадње Градске општине Пантелеј са друштвено одговорним фирмама које послују на подручју ове Општине, Компанија Олимпијас книтинг Србија обезбедила је потребан инвентар којим је опремљена чекаоница за пацијенте у здравственој амбуланти „Ратко Павловић“. Донацију амбуланти уручили су Ђовани Антониоли, директор ове компаније са сарадницима и председница Градске општине Пантелеј Наташа Станковић са најужим руководтсвом.

by

Додељене награде учесницима турнира „Нешкови дани“

Учесницима традиционалног турнира „Нешкови дани“ уручене су награде и признања. Награде су на завршетку турнира у Горњем Матејевцу уручили председница Градске општине Пантелеј Наташа Станковић и општински већници  Немања Рајковић и Зоран Игњатовић.

by

Почела најављена реконструкција пута измећу Доње Врежине и Малчанске петље

Градоначелница Ниша, Драгана Сотировски, помоћница Владислава Ивковић, градски већник Ненад Станковић, председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић са најужим руководством, као и представници Дирекције за изградњу града обишли су почетак радова деонице која је од изузетне важности не само за људе из Малче који свакодневно пролазе овим путем, него и за све људе који долазе из правца Сврљига, Књажевца и Зајечара. Захваљујући новчаној помоћи државе, односно ЈП "Путеви Србије", подршци Града, доброј припреми документације Дирекције за изградњу, иницијативи грађана и руководства Градске општине Пантелеј, као и мећусобно доброј комуникацији свих наведених инстанци биће реконструисана деоница пута дужине 5,2 км. Вредност радова је око 120 милиона динара, а очекује се да буду завршени за 2 месеца. Ово је друга деоница пута која се ради на територији Градске општине Пантелеј од стране ЈП "Путеви Србије". Прва је била пут Кнез село - Малча.

by

Tрадиционални меморијални  турнир

Руководство Градске општине Пантелеј свечано је отворило 10.меморијални фудбалски турнир "Нешкови дани" у Горњем Матејевцу. Ово спортско такмичење годинама уназад и уз присуство великог броја мештана, игра се у част некадашњег играча ФК "Јединство" из Горњег Матејевца, Ненада Миладиновића по којем и носи име. Такође, овом манифестацијом, фудбалери из Горњег Матејевца одају почаст и Ненаду Миљковићу и Миодрагу Гоцићу, некадашњим саиграчима, који исто нису више међу живима. Турнир је званично отворен у петак 23.07.2021. и трајаће до недеље 25.07.2021.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %