sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Наставак акције чишћења

У заједничкој мисији за лепши и чистији Пантелеј Канцеларија за младе Градске општине Пантелеј прикључила се организованој акцији чишћења корита Каменичке реке, а у сарадњи са ЗОО Планетом и још 150 волонтера из разних организација. Такође, на рашчишћавању самог пута до реке ангажовани су и радници на јавним радовима, Општина Пантелеј је обезбедила џакове и рукавице, а ЈКП "Медиана" се прикључила ангажовањем возила за одвоз отпада.

by

Развојни потенцијал у области туризма

Градоначелница Ниша, Драгана Сотировски и председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић састале су се данас у Градској кући са министарком трговине, туризма и телекомуникација Татјаном Матић. Том приликом, поред осталих актуелних тема, разговарале су и о пројекту Градске општине Пантелеј "Побољшање туристичке понуде специјалног интереса у Нишу" са којим је Канцеларија за локални економски развој града Ниша конкурисала код Министарства, а тиче се уређења полетне стазе за параглајдисте до Вишеград стене изнад села Ореовац, где ће се наредне године одржати светско првенство у параглајдингу, као и уређења и опремања улаза у Церјанску пећину. Пројекат је наишао на позитиван коментар министарства. Такође, министарка је похвалила резултате масовне вакцинације у Нишу и навела да је то императив за убрзани развој туризма.

by

Сарадња ГО Пантелеј и РРА

Председница Градске општине Пантелеј Наташа Станковић примила  је данас представнике Регионалне развојне агенције „Југ“. Радном састанку присуствовао је директор агенције Иван Михајловић са сарадницима, а тема је била реализација заједничких пројеката који се тичу сарадње са привредним субјектима који послују на територији Градске општине Пантелеј.

by

Дан победе над фашизмом обележен у Горњем Матејевцу

Градска општина Пантелеј и Месна заједница Горњи Матејевац обележили су 9.мај, Дан победе над фашизмом. Венце су на Споменик палим борцима у центру села положили чланови руководства ГО Пантелеј Наташа Станковић, председница ГО Пантелеј, Драган Павловић, заменик, Саша Новићевић, председник Скупштине и Марија Милијић Станковић, секретар као и представници руководства Месне заједнице. Венце су такође положили градски већник Ненад Станковић и одборници у Скупштини града Ниша, Лидија Николић и Александар Милосављевић. Пошту жртвама фашизма одали су и грађани Горњег Матејевца полагањем каранфила на Спомен обележје. Чину обележавања овог историјског датума присуствовали су и представници Војске, ПУ Ниш, Руског хуманитарног удружења, Друштва српско-руског пријатељства и СУБНОР-а.

by

Обележен 9 мај. Дан победе над фашизмом

9 мај. Дан победе над фашизмом обележен је и у центру Ниша испред Споменика ослободиоцима. У име Градске општине Пантелеј венце су положили Наташа Станковић, председница ГО Пантелеј, Драган Павловић, заменик, Саша Новићевић, председник Скупштине Истим поводом положени су венци и совјетским војницима погинулим у ослобађању Ниша у Спомен комплексу Црвени крст.

by

IN MEMORIAM

Градска општина Пантелеј остала је без свог изузетног сарадника, дипломираног инжењера грађевине, Драгија Станојевића (1963.) који је изгубио битку са короном. Као врстан стручњак у области грађевине радио је у Општини Пантелеј од њеног оснивања и представљао оличење оданог и поузданог професионалца, као шеф Комуналног одсека а потом у Одсеку за локални економски развој и пројекте. Колектив ГО Пантелеј памтиће га и славиће као узорног колегу и човека јединствених људских, професионалних и моралних врлина.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %