sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Општина Пантелеј са добротворима за угрожену децу

Уочи предстојећих новогодишњих и божићних празника, руководство Градске општине Пантелеј приредило је пригодну конференцију за новинаре и том приликом уручене су празничне донације које је Општина обезбедила у сарадњи са привредним колективима, предузетницима и другим дародавцима и наменила деци смештеној у Дому „Душко Радовић“ и хранитељским породицама. Сусрету с новинарима присуствовали су директори Дома за незбринуту децу и омладину и Центра за породични смештај и усвојење, Лука Гашевић и Стеван Веселиновић, који су, у складу са противепидемијским мерама, преузели новогодишње поклоне овогодишњих донатора, окупљених у седишту Општине овим племенитим поводом. Уз заједничку празничку честитку малишанима, о мотивима за овај предпразнични гест говорили су, поред председнице Градске општине Пантелеј, Наташе Станковић, сви овогодишњи донатори који су се одазвали као дародавци најпотребнијих поклона који ће им празничне и остале дане учинити лепшим и радоснијим. Међу донаторима су: Компанија Олимпијас книтинг Србија, приватне фирме „Михајловић софт“ и „Наш управник“, власника Саше Јањића, Предузетничка радња „Домаћин“,Ненада Стојадиновића, Лајонс клуб Ниш и музичар Небојша Саитовић, као представник удружења ФРОСТ и „Анђели чувари“. Здружену донацију свих наведених добротвора чини намештај за дневни боравак, са потребном опремом, телевизором и рачунаром, седамдесет ћебади и исто толико комплета капа и шалова, уз 250 новогодишњих поклон пакетића са слаткишима и играчкама.

by

Подршка иницијалној идеји мештана Матејевца

Крај године у знаку је интензивних теренских активности руководства Градске општине Пантелеј, у настојању да се у непосредном сусрету са грађанима и њиховим представницима у месним заједницама, посебно на сеоском подручју, што реалније сагледају свакодневне потребе и могућа решења у наредној години.

by

Теренски обилазак Виника и комунални приоритети

На иницијативу грађана и Месне заједнице Виник, председница Градске општине Пантелеј Наташа Станковић и чланови општинског руководства, заједно са директором Дирекције за изградњу града Ниша, Небојшом Ловићем, обишли су данас насеље Виник и са представницима месне самоуправе и житељима водили разговоре о комуналним проблемима и инфраструктурним потребама овог насеља. Тежиште разговора односило се на асфалтирање улица у склопу планирања и рангирања приоритета у овој области, за наредну годину.

by

Симбол зимске дечје радости у свим вртићима и Пантелејској порти

У склопу пригодног новогодишњег декорисања упечатљивих простора на својој територији, чиме су обухваћене главне саобраћајнице, раскрснице и прилази општинском подручју, Градска општина Пантелеј на прикладан начин украсила је двориште Цркве Светог Пантелејмона као знаменито, и уједно, место празничних окупљања. Посебан кутак у црквеној порти намењен је најмлађим житељима ове Општине који краси „Снешко Белић“ као симбол зимских дечјих радости. Истовремено ова светлећа фигура и симбол свачијег детињства краси и просторе у сва четири вртића на подручју Градске општине Пантелеј као јединствен дар општине у сусрет предстојећим празницима.

by

За лепши и зеленији Пантелеj

У оквиру пројекта "Засади свој хлад" који спроводи Град Ниш, у сарадњи са Градском општином Палилула и Градска општина Пантелеј поделила је 50 садница белог јасена, вртићима и школама на својој територији. Стабла белог јасена красиће и двориште цркве Св.Тројица у Горњем Матејевцу.

by

Предпразнични гест за малишане из најугроженијих породица

Представници Удружења грађана ФРОСТ-Федерација ромских талената, које делује на подручју Градске општине Пантелеј и тесно сарађује са грађанским Удружењем „Анђели чувари" из Ваљева, приликом званичног сусрета са председницом, Наташом Станковић донирали су два таблет рачунара која ће бити додељена двема, најугроженијим породицама са већим бројем деце. Том приликом, познати нишки музичар Небојша Саитовић, који предводи Удружење ФРОСТ најавио је и нову донацију поклон пакетића који ће такође бити расподељени угроженим породицама са више деце. Овај предпразнични гест према малишанима уследио је као одраз изузетно добре сарадње Општине Пантелеј са удружењима мањинских заједница које живе и активно раде на територији ове Општине.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %