sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Гест привредника за децу у Дому и хранитељским породицама

У духу постојеће добре сарадње Градске општине Пантелеј и привредника са овог подручја, председница Наташа Станковић и чланови ужег општинског руководства одржали су радни састанак са власницима предузетничке радње „ Роштиљ Домаћин“, Ненадом и Миленом Стојадиновић и директорима Дома „Душко Радовић и Центра за породични смештај и усвојење, као установа које су саставни део јединственог комплекса у седишту Општине. На састанку је договорено да ће ова предузетничка радња у сарадњи са другим заинтересованим привредним субјектима донирати 35 новогодишњих поклон пакетића за децу у Дому „Душко Радовић“ и уједно најављена донација још 220 пакетића намењених деци у хранитељским породицама. Овај гест добре воље привредника који послују на подручју Општине Пантелеј резултат је успостављене плодне сарадње, узајамности и јачања партнерства јавног и приватног сектора као део добре праксе новог руководства Општине.

by

Честитка

Свим грађанима Ниша срећне новогодишње и божићне празнике жели председница општине Пантелеј Наташа Станковић

by

Завршна седница Скупштине ГО Пантелеј у овој години

Скупштина Градске општине Пантелеј одржала је завршну седницу у 2020. у простору Концертно-изложбене сале Факултета уметности због прилагођавања епидемиолошким условима. Најважније тачке дневног реда односиле су се на доношење Одлуке о буџету за наредну годину, уз пратећу информацију о извршењу општинског буџета за девет месеци текуће године, и на измене и допуне  овогодишње Одлуке о буџету општине.

by

Предпразнична посета руководства ГО Пантелеј вртићима на градском и сеоском подручју

У сусрет предстојећим празницима, председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић и чланови ужег општинског руководства посетили су вртић „Колибри“ у непосредном окружењу Општине а потом и обданиште у Горњем Матејевцу. Том приликом уручени су пригодни празнични поклони, намењени свим вртићима на подручју Општине Пантелеј који брину о малишанима у актуелним, пандемијски прилагођеним условима.

by

II Међународно интернет такмичење

Градска општина Пантелеј проследила је позив свим основним школама чији су талентовани ђаци заинтересовани за учешће на II Међународном такмичењу "Константин Велики". У оквиру такмичења ученици, студенти и уметници имаће прилике да се такмиче у 15 дисциплина: Камерна музика, Дувачки инструменти, World Music, Гитара, Клавир, Гудачки инструменти, Соло певање, Комплементарни клавир, Хармоника, Перкусије, Вокални ансамбли, Цртеж, Графика, Фотографија и Плакат. Рок за пријавe је 31. јануар 2021. на мејл: constantinethegreat@artf.ni.ac.rs Организатори такмичења су Факултет уметности у Нишу, Универзитет у Нишу и Град Ниш.

by

Сарадња Општине и грађана заинтересованих за уређење улица

Поводом дугогодишњих проблема везаних за велики број неасфалтираних и неуређених улица на градском и сеоском подручју, руководство Градске општине Пантелеј сагледало је листу проритета и сходно томе приступило решавању правно имовинских односа са грађанима, као примарног услова и главног камена спотицања за брже решавање овог комунално-инфрсатруктурног питања.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %