sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Званичан састанак са руководиоцем Канцеларије ПКС у Дубаију

У оквиру званичне посете Граду Нишу,након састанка са градоначелницом Драганом Сотировском руководилац Канцеларије Привредне коморе Србије у Дубаију, Марко Селаковић посетио је Градску општину Пантелеј и сусрео се са председницом Наташом Станковић и члановима Општинског већа. На заједничком састанку разговорано је о значају успостављања система подршке за повезивање привредника и пољопривредних произвођача а у циљу подизања конкурентности производа и услуга на домаћем и иностраним тржиштима. Том приликом господин Селаковић је истакао да је тржиште Блиског истока изузетно атрактивно, платежно способно и да Србија на њему има добру репутацију. Како је додао, градске општине имају веома важну улогу у идентификацији, едукацији и умрежавању привредника и пољопривредних произвођача, а само заједничким наступом можемо бити конкурентни на великим тржиштима. „Радује ме да Град Ниш, Градска општина Пантелеј и РПК Ниш, деле заједничку визију када је у питању развој Ниша и успостављање сарадње компанија и пољопривредника са овог подручја са Уједињеним Арапским Емиратима“, нагласио је руководилац Канцеларије ПКС у Дубаију, Марко Селаковић након састанка са председницом Општине, Наташом Станковић која је том приликом потврдила спремност за сваку врсту институционалне подршке, првенствено у домену мапирања перспективних пољопривредних капацитета, будући да је тржиште Емирата, поред информационих и иновативних технологија изузетно заинтересовано за пољопривредне производе и здраву храну, што је један од развојних потенцијала ове Општине.

by

Подстицај омладинском активизму

Као подстицај омладинском активизму, руководство Градске општине Пантелеј са ресорним већником задуженим за образовање, омладину и спорт, Миљаном Хаџовићем подржало је заједничку активност општинске Канцеларије за младе и средњошколске креативне групе "ТИМ НАИС МЕМОРИС" , којом се пре свега млади мотивишу да препознају лепоте града у којем живе и у њему остваре постављене циљеве и сопствене успехе. Акција се, у виду мотивационих порука исписаних на бетону, реализује на више прометних локација у граду, а у склопу ње, Булевар Св. Пантелејмона проглашен је "Стазом успеха" у духу мотивационих табли, које су минулог викенда постављене дуж овог новог пантелејског булевара.

by

ЈАВНИ ПОЗИВ

Градска општина Пантелеј расписала је јавни позив за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања за 2020.годину који је отворен за све заинтересоване медије до 30.новембра. За ову намену, из општинског буџета је опредељено 1.850.000 динара а детаљније информације о условима конкурса доступне су на званичној општинској интернет страници, у фолдеру КОНКУРСИ: http://www.pantelej.org.rs/konkursi/2020

by

Радни састанак са руководством Градске топлане

Председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић одржала је радни састанак са руководећим тимом ЈКП Градска топлана поводом предложених решења, усаглашених и на нивоу града, за оптимализацију система даљинског грејања на деоници од ОШ Мика Антић до седишта Општине, укључујући и стамбене објекте на том потезу.

by

Састанак актуелног руководства са досадашњим председницима Општине

На иницијативу председнице Градске општине Пантелеј, Наташе Станковић уприличен је пригодан састанак са досадашњим председницима ове Општине, Славишом Динићем, Срђаном Савићем и Братимиром Васиљевићем.

by

Састанак са Удружењем пензионера Пантелеја

Председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић и чланови ужег општинског руководства састали су се са представницима Удружења пензионера које делује на подручју ове Општине. Састанак је протекао у знаку тема посвећених бризи о старијој популацији, уз пуну подршку Општине активностима Удружења пензионера.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %