sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Усвојен завршни рачун буџета за 2022.

У складу са законском процедуром, на седници Скупштине Градске општине Пантелеј усвојена је Одлука о завршном рачуну општинског буџета за прошлу, 2022. годину. Такође, Скупштина се изјаснила о изменама Плана генералне регулације-Пантелеј, III фаза-Запад, давањем претходног позитивног мишљења на предложена решења, као саставни део процедуре усвајања ових планских докумената у градској Скупштини.

by

Обележен Дан ОШ

Свечаном приредбом, у присуству ученика, наставника, родитеља и гостију у ОШ "Карађорђе" у Горњем Матејевцу обележен је Дан школе. Том приликом додељена су признања најбољим ученицима, а пригодни програм, који су припремила деца са учитељицама испратила је и председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић са најближим сарадницима. Након свечаности, са директором школе, руководство Општине обишло је, донацијом Месне заједнице Горњи Матејевац, обновљене просторије намењене припремном предшколском програму, као и скулптуре познатог српског вајара, Милована Крстића, рођеног Матејевчанина, чија су дела, након смрти поклоњена ОШ "Карађорђе" на трајно чување.

by

Положен камен темељац за нови вртић на Пантелеју

После скоро 30 година, на територији Градске општине Пантелеј биће изграђен нови вртић за 120 малишана. Тим поводом, градоначелница Ниша Драгана Сотировски и председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић положиле су камен темељац у Студеничкој улици, где ће бити подигнут објекат. Идеја је потекла од грађана, а уз посредство Градске општине Пантелеј и подршку Града, који су увидели потребу, биће спроведена у дело. Пантелеј је део града који се непрекидно шири и гради, па је нови вртић неопходан, а његовим стављањем у функцију, поред практичности за малишане и родитеље који живе у овом крају, смањиће се и листе чекања у целом граду.

by

Потписан Споразум о реализацији мера активне политике запошљавања у 2023.години

У просторијама Филијале Ниш Националне службе за запошљавање потписан је Споразум између НСЗ и представника локалних самоуправа о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији мера активне политике запошљавања у 2023. години. Издвојена средства планирана су за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих, субвенције за самозапошљавање, програм стручне праксе, обуке на захтев послодавца и јавне радове у складу са локалним акционим планом запошљавања. У име и за Градску општину Пантелеј, Споразум је потписала председница Наташа Станковић.

by

Састанак са представницама организације Центар за девојке

Председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић са најближим сарадницама одржала је састанак са представницама организације "Центар за девојке". Састанак је био посвећен теми - насиље над девојкама и женама у јавном простору и повећање безбедности девојака и жена на јавним местима, кроз заједничко деловање, са јединственим циљем -оснажене, самопоуздане, снажне, безбедне девојчице, девојке и младе жене.

by

Дан победе на Пантелеју

Дан победе обележен је пригодно и у Горњем Матејевцу, полагањем венаца на споменик борцима Народно ослободилачког рата, у центру села. Венце су положили у име Града Ниша и Градске општине Пантелеј: градски већник Ненад Станковић и председница Наташа Станковић са сарадницима, а у име села, општински већник Немања Рајковић са руководством Месне заједнице Горњи Матејевац.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %