sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

У Нишу обележен Дан победе-9.мај

Годишњица победе над фашизмом у II светском рату обележена је у Нишу полагањем венаца на Споменик погинулим совјетским војницима, код Логора на Црвеном крсту и потом, на Споменик oслободиоцима Ниша, на Тргу краља Милана у центру града. У име Градске општине Пантелеј, венце је положила председница Наташа Станковић са члановима најужег општинског руководства.

by

Помен совјетским војницима

Званичници Градске општине Пантелеј положили су венац на споменик совјетским војницима и присуствовали помену који је организовао Руски дом у Београду, у знак сећања на погинуле борце Црвене армије у „Нишком инциденту“ 1944.године. У име Општине Пантелеј, венац су положиле председница, Наташа Станковић, општинска већница, Славица Алексић, секретарка Скупштине општине, Марија Милијић Станковић. Овим поводом, у меморијалном комплексу откривен је пригодни мурал посвећен страдалим совјетским војницима.

by

Дани жалости

Дани туге и забринутости

by

Јавна презентација измена ПГР Пантелеј-запад

У сали Градске општине Пантелеј одржана је јавна презентација првих измена и допуна ПГР за подручје ове Општине-„Трећа фаза запад“, којој су присуствовали заинтересовани грађани и представници општинске администрације. У складу са утврђеним процедурама, до 11.маја траје поновљени јавни увид у овај плански документ и то је рок до када грађани могу да доставе своје примедбе ресорној градској Управи за грађевинарство. Потом, за 16.мај заказана је јавна седница Комисије за планове на којој ће се одлучивати о доспелим примедбама грађана које тангирају наведене измене планског документа, претежно са подручја насеља „Бранко Бјеговић“ које је предмет обухвата и актуелне разраде намена тог простора.

by

Седница Одбора СКГО одржана у ГО Пантелеј

Градска општина Пантелеј била је домаћин Одбору за системска питања и управу СКГО, чији је заменик председника Наташа Станковић, председница Градске општине Пантелеј. Овом приликом представљен је Нацрт измена и допуна Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе, а Одбору је присуствовало и најуже руководство Општине.

by

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

За заинтересоване посетиоце Каменичког виса, на дан 1.маја, Градска општина Пантелеј, као и свих протеклих година, обезбедила је бесплатан превоз до овог популарног излетишта. У складу са устаљеном праксом из претходних година аутобус би превозио излетнике на релацији: полазак са стајалишта код Учитељског дома, са успутним станицама у Јагодин мали и ул.Косовке девојке, преко Виника и села Каменица до паркинга на излетишту Каменички вис, по следећем режиму : -поласци са стајалишта код Учитељског дома према Каменичком вису, на сваки непарни сат, почев од 07,00 до 19,00 -повратак са Каменичког виса, на сваки парни сат, почев од 08,00 до 20,00.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %